5 C
Trogir
Ponedjeljak, 27 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPrijave za trail su još uvijek u tijeku

Prijave za trail su još uvijek u tijeku

U nedjelju, 22.5. održano je treće po redu izdanje trogirskog triatlona, ujedno i prvo kolo hrvatske triatlon lige. Triatlonom je otvoren četvrti Trogir Outdoor Festival, manifestacija po kojoj je Trogir sve popularniji među sportašima i rekreativcima iz cijele Hrvatske, ali i ostatka svijeta. U samom natjecateljskom djelu snage je odmjerilo 240 natjecatelja u sljedećim kategorijama: akvatlon, supersprint triatlon i sprint triatlon. Plivački i trkački dio natjecanja odvijao se u gradskoj jezgri, dok se biciklistički dio utrka odvijao na otoku Čiovu, poznatom po svojim prirodnim predispozicijama kad su u pitanju različite sportske aktivnosti. Zabavni dio ove manifestacije, kao i proglašenje pobjednika, odvijao se na trogirskoj rivi.

Natjecanja u sklopu Trogir Outdoor festivala nastavljaju se već ovog vikenda! U subotu, 28.5. očekuje nas trail utrka, sa tri staze različite duljine i zahtjevnosti.

„Fire“ je staza duga 20 km  i prikladna je za naprednije natjecatelje. Starta pokraj samostana Gospa od prizidnice (Slatine) na otoku Čiovu, prolazi pokraj crkve Sv. Mavra (Žedno) i završava u Trogiru. Limit za završiti utrku je 4 sata.

„Earth“ je naziv staze duge 11 kilometara, također se nalazi na otoku Čiovu, prikladna je za rekreativce i naprednije natjecatelje. Limit je utrku završiti u roku od 3 sata.

„Water“ je staza duga 5 km i prikladna je  za početnike, šetače, rekreativce i djecu (ne mlađu od 7 godina). Utrka ide preko samostana sv. Ante, a potrebno ju je završiti u roku od 2 sata.

Nakon završetka utrka će se održati prigodan zabavni program i večera za natjecatelje na trogirskoj rivi.

Prijave za trail su još uvijek u tijeku, osigurajte svoje mjesto putem web stranice www.stotinka.hr!

ZADNJE OBJAVE