19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIR23. travnja Noć Knjige u Gradskoj knjižnici Trogir

23. travnja Noć Knjige u Gradskoj knjižnici Trogir

Ovogodišnja Noć knjige manifestacija je pod geslom „Knjige koje mijenjaju svijet“. Knjige su promijenile svijet, ali promijenile su, i mijenjaju, i sve nas koji ih čitamo. I to na bolje. Stoga čitajmo i dalje, mijenjajmo sebe i svijet oko sebe!

Gradska knjižnica Trogir poziva vas na kreativnost – osmislite rad (likovni, literarni) na ovu temu i pošaljite ga do 22. travnja na gkt.trogirprica@gmail.com. Najbolji i najzanimljiviji radovi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Knjižnice. Knjiga koja je za vas promijenila svijet može biti i vaša najdraža knjiga, ona koja u vama izaziva dobro raspoloženje, nostalgiju ili vas jednostavno tjera na razmišljanje…

Iako su prostorije knjižnice zatvorene, na njihovim mrežnim stranicama možete pronaći mnoštvo zanimljivih sadržaja. Tako ćete na adresi www.gkt.hr svakog ponedjeljka pronaći prijedloge kulturnih događanja i sadržaja kroz tjedan, utorkom se inspirirati u rubrici „Neka naši utorci ostanu kreativni“, četvrtkom pogledati i pročitati nove naslove, a petkom popratiti aktualnosti i događanja. Uz to, Facebook stranica Gradska knjižnica Trogir svakodnevno objavljuje zanimljive sadržaje, a uz to je i mjesto za vaša pitanja i sugestije. Ostanimo doma, kad već moramo, i uživajmo!

Tekst: GKT

ZADNJE OBJAVE