7 C
Trogir
Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRUkinuta mjera zabrane napuštanja prebivališta na području Splitsko-dalmatinske županije osim otoka

Ukinuta mjera zabrane napuštanja prebivališta na području Splitsko-dalmatinske županije osim otoka

Punktovi policije kakve znamo će nestati – mijenja se način putovanja – u SDŽ bez e-Propusnice

Ukinuta je mjera zabrane napuštanja prebivališta na području Splitsko-dalmatinske županije osim otoka.

-Nacionalni stožer civilne zaštite RH prihvatio je prijedlog Stožera civilne zaštite SDŽ u kojem je zatraženo da se na prostoru Splitsko-dalmatinske županije prometuje bez izdavanja e-Propusnica dok za otoke ostaju na snazi prethodne mjere uz iznimku da na samom otoku za prelazak iz jedne u drugu administrativnu jedincu nije potrebno posjedovanje e-Propusnice, objavio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Dakle, e-Propusnica je potrebna za odlazak izvan područja Splitsko-dalmatinske županije, za odlazak s otoka te za odlazak na otoke.

Stožer civilne zaštite Grada Trogira ostaje na raspolaganju građanima do kraja izvanredne situacije

-Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku o ukidanju nužbe mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Splitsko-dalmatinske županije. Mjera ostaje samo za osobe koje imaju prebivalište ili stalni boravak na području otoka SDŽ ili žele putovati na otok, te će oni i dalje morati tražiti propusnicu. Stožer civilne zaštite ostaje na raspolaganju građanima za sva ostala pitanja na 800-430 i na e-mail: stozer@trogir.hr te nastavlja s radom do kraja izvanredne situacije, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE