17 C
Trogir
Nedjelja, 24 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRŽRK Trogir 58: s pobjedom u Splitu ostali smo na samom vrhu...

ŽRK Trogir 58: s pobjedom u Splitu ostali smo na samom vrhu 2. HRL-Jug, očekuje nas borba za prvo mjesto

ŽRK Trogir58 : S pobjedom u Splitu ostali smo na samom vrhu 2. HRL- Jug, ali očekuje nas borba za prvo mjesto

Trogirske rukometašice odigrale su prošli vikend u Splitu 16. kolo 2. HRL- Jug s ekipom ŽRK Split 2010.

-S pobjedom 30:22 ostali smo na vrhu druge lige. To je bila teška utakmica koju smo prelomili u 40. minuti i nakon dobrih obrana naše golmanice, realizacija nekoliko polukontri i kontri uspjeli smo se odvojiti tako da je u jednom trenutku bilo 11 razlike. Ta ekipa Splita je jako kvalitetna mlada ekipa, sve su cure više-manje kadetkinje koje su bile i prvakinje države prije dvije godine, uz nekoliko igračica koje igraju i 1. ligu. S tom pobjedom smo ostali na vrhu ljestvice, kazao je predsjednik kluba Joško Radić.

U srijedu su u Makarskoj trogirske rukometašice igrale zaostalu utakmicu protiv ekipe Hoteli Makarska i nažalost izgubile golom razlike, rezultatom 33:32.

-Do 9. travnja nam je pauza zbog uskrsnih blagdana, a 10. travnja u goste nam dolazi ŽARK Split. Zadnje kolo idemo u Vranjic, a situacija na tablici je trenutno takva da sve tri ekipe imaju isti broj bodova te nam sada za prvo mjesto trebaju obje pobjede.  Dakle, uz puno rada trebat ćemo imati i malo i sreće. Nadamo se najboljem, a rezultat će na kraju sve pokazati, poručio je Radić.

Tekst: IRM 

Foto: Facebook ŽRK Trogir 58

ZADNJE OBJAVE