15 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRŽRK TROGIR 58: Idemo prema prvenstvu s većim ambicijama

ŽRK TROGIR 58: Idemo prema prvenstvu s većim ambicijama

Rukometna mladost u pripremama za prvenstvo na Batariji !

Seniorsku ekipu ŽRK Trogir 58 zatekli smo pri jutarnjem treningu na trogirskom nogometnom igralištu Batarija. Najstarija igračica u ekipi je 2000. godište dok okosnicu čine one od 2002. do 2004. godišta.

-Uvijek na početku priprema treniramo tijekom jutra na otvorenom kako bi se cure vratile u trenažni proces, tu odradimo trčanje, sprinteve i lagano istezanje. U večernjim satima smo u dvorani gdje s njima radimo na podizanju fizičke spreme. Uz trenera Ivana Mitra pripremamo ih za prvenstvo druge lige koje bi, ako ne bude problema, trebalo početi 3. listopada. Ove godine ulazimo s većim ambicijama, želja nam je biti među prve tri ekipe i ako se otvori mogućnost napast ćemo prvu ligu. Sve članice kluba su domaće cure među kojima su juniorske reprezentativke i kandidatkinje za reprezentaciju. Ujedno, svake godine sa tri/četiri generacije plasiramo se na završnicu državnog prvenstva, kazao je Josip Lukić, trener ŽRK Trogir.

-Na Batariji nam je ugodno trenirati, no sunce je jako pa nam je ponekad prevruće. S druge strane, dvorana je ponekad zagušljiva, no ipak biramo nju zbog navike i bolje podloge, u glas su nam ispričale igračice Marina Gašpić i Natali Radić.

Piše: AL

Foto: IRM

ZADNJE OBJAVE