18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRZapočela edukacija za njegovateljice

Započela edukacija za njegovateljice

Pučko otvoreno učilište Trogir nastavlja sa provođenjem edukacije za njegovateljice, i to u suradnji s Gradom Trogirom koji program osposobljavanja financira u punom iznosu.

Temeljem ugovora, a u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, prikupljen je popis kandidatkinja za program ospobljavanja za poslove Njegovateljice, a polaznice su upućeneu prikupljanje potrebne dokumentacije te je njih osam potpisalo prijavnice za sudjelovanje u edukaciji. 

Podsjećamo, program osposobljavanja za njegovateljice daje iznimno uspješne rezulate sa čak 80% zapošljivosti polaznica nakon završetka. Teorijska nastava traje 50 nastavnih sati, a praktični dio 400 sati, u suradnji sa Domom za psihičke bolesne odrasle osobe Trogir. Kao stručni predavači angažirani su dr. Mladen Pavić i Nela Jagatić, stručna mentorica praktične nastave, s kojima imamo dugogodišnju suradnju na zadovoljstvo naših polaznika koji s lakoćom svladaju nastavne sadržaje i bilježe uspjehe na završnom ispitu. 

Sreću u edukaciji povodom početka nastave polaznicama su poželili, mr.sc. Nenad Belas, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Trogir i Mate Čaljkušić, stručni suradnik u Upravnom odjelu za EU fondove i gospodarstvo Grada Trogira. 

Foto: POU Trogir

{gallery}uciliste11{/gallery}

ZADNJE OBJAVE