19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRZAJEDNIŠTVO TROGIRSKIH RUKOMETAŠICA SVIH GENERACIJA

ZAJEDNIŠTVO TROGIRSKIH RUKOMETAŠICA SVIH GENERACIJA

Revijalna utakmica između ŽRK TROGIR I ŽVRK VETERANKA TROGIR pod nazivom “MI UZ NJIH ONE UZ NAS – ZAJEDNIŠTVO IZNAD SVEGA” odigrana je sinoć u SD Vinko Kandija. Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenut ćemo ipak kako je susret završen s tri gola razlike u korist veteranki.

  • Htjele smo pokazati kako sportaši, a pogotovo rukometašice podržavaju jedna drugu. Cure su nam to pokazale dolaskom na našu 20. obljetnicu nakon čega smo došle na ideju pokazati kako smo mi uz njih i one uz nas. Pobijedile smo, ali ipak je to poklon cura nama za Novu godinu. Da su igrale punom snagom, rezultat bi bio neusporediv. Igrale su i naše najstarije veteranke koje su postigle par golova. Dvije od nas slavile su rođendan tako da smo im priredile iznenađenje. Na trenutak smo prekinule utakmicu, ugasile svjetla u dvorani i donijele tortu. Cure su prava ekipa i jednog dana naslijedit će našu udrugu. Pozvale su nas da kao podrška idemo s njima u Osijek jer igraju prvoligašku utakmicu, a mi ćemo prije nje odmjeriti snage s veterankama Osijeka – kazuje tajnica ŽVRK Veteranka Hajdi Katinac.
  • Bila je ovo važna utakmica za kraj godine. Rezultat, tijesan i nebitan. Lopta tečna, brza, k’o po špagu. Akcija C3 uigrana, ni Šoštarić ne bi bolje. Nakon teškog dvoboja uslijedila je okrijepa i pjesma. Svega je bilo i sve za pet, od cura koje je pokojni Vinko Kandija učio rukometu pa do nas danas. Veselimo se zajedničkom putu u Slavoniju. Samo ljubav! – poručili su iz ŽRK Trogir 58.

Foto: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE