12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVA"Vrijeme" Parnog valjka, jedan od najboljih albuma godine, napokon u prodaji!

“Vrijeme” Parnog valjka, jedan od najboljih albuma godine, napokon u prodaji!

Novi studijski album našeg najboljeg benda od danas je napokon u prodaji.

Parni valjak na albumu “Vrijeme” donosi 13 pjesama, uključujući hitove koji su suvereno vladali top listama i radijskim eterom: “Vrijeme”, “Prolazi sve, zar ne”, “Samo ti (Norma Belle)”, “Kad nemaš kud” feat. Tina Kresnik, “Opet se smijem”, “Otkud ti pravo”, “Ljubav”, “Za malo nježnosti”. “Vrijeme” donosi i pet potpuno novih pjesama, a cjelokupni materijal sniman je u cijenjenom RSL studiju u slovenskom Novom Mestu. 

Glazbu i tekstove svih pjesama radio je Husein Hasanefendić Hus dok su Marijan Brkić Brk i Hus producirali cijeli album. Pridružili su im se i brojni gosti: Igor Geržina, Josip Grah, Neven Frangeš i Tina Kresnik, dugogodišnji prateći vokal Parnog valjka. Ono što “Vrijeme” posebno krasi jest likovno oblikovanje multimedijalnog umjetnika Dalibora Barić koji je režirao spot za zadnji singl “Otkud ti pravo”.

“Prolaznost vremena je česta tema mojih pjesama, još i u ranim danima kad je bilo čudno da netko od 25 godina uopće razmišlja o tome. Prerano sam pročitao “Sliku Doriana Graya” pa mi se često ta tema nametala. A s druge strane vrijeme nije samo ono koje nam prolazi, nego i ono u kojemu živimo, ali i u metafori. Nažalost, ovo u kojem živimo nije dobro i pušten je nekakav zloduh iz boce. Smatram i kako je naša dužnost, ako si u stanju u promilu donijeti svjetlo u mrak, da nešto kažeš o tome kroz svoje pjesme. Tko god će s ovog albuma čitati tekstove i slušati pjesme s razumijevanjem shvatit će o čemu pričam”, rekao je Husein Hasanefendić Hus, autor tekstova i glazbe Parnog valjka.

 

ZADNJE OBJAVE