36 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRVrijeme je da svi zajedno budemo odgovorni danas ako želimo i očekujemo...

Vrijeme je da svi zajedno budemo odgovorni danas ako želimo i očekujemo bolje sutra!

Kao i svakog blagdana komunalna firma Trogir holding uputila je čestitku za Uskrs putem društvenih mreža. Uz fotografiju ovogodišnjeg ukrasa postavljenog u parku Fortin od strane TH (autor Nikolina Tomaš), priložena je i prigodna poruka:

Uskrsna čestitka! 
Svim građankama i građanima grada Trogira, a posebno zaposlenima u Trogir holdingu želim mirne blagdane i sretan Uskrs!
Ostanimo pozitivni i živimo s nadom u skoro normaliziranje općeg stanja cjelokupnog društva koje je trenutno paralizirano višom silom zvanom “Pandemija”.
Ovo su izrazito specifično teške krizne situacije koje diraju svaki aspekt našeg života kao pojedinca, a time i ukupnog društva u kojem egzistiramo.
Unaprijed se pripremiti za ovakav oblik krize zapravo je nemoguće, ali moguće je pravovremeno reagirati kako bi naknadne posljedice bile što manje.
Odgovorno tvrdim da se u TH na dnevnoj razini kroz cijelo ovo vrijeme upravo na tome i radi, unatoč svim poteškoćama i ograničenjima.
Jamčim da ću i nadalje kao i do ove krize poduzimati sve nužne aktivnosti sukladno svojim ovlastima i zakonskim ograničenjima, ali u granicama mogućeg i objektivno održivog za ukupni kolektiv.
Nažalost, korištenje krize za politički probitak ipak je prisutan, a umjesto štetnog populizma dobro bi nam svima došla doza objektivnosti temeljena na konkretnim trendovima i ekonomskim parametrima.
Vrijeme i okolnosti definiraju potrebe, uzance, norme i obrasce ponašanja.
Vrijeme je da svi zajedno budemo odgovorni danas ako želimo i očekujemo bolje sutra!
Predsjednik Uprave Trogir holdinga
Božidar Miše

ZADNJE OBJAVE