11 C
Trogir
Četvrtak, 1 prosinca, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVATrogirsko ljeto zagrijat će brojni izvođači KulaKula Festivala

Trogirsko ljeto zagrijat će brojni izvođači KulaKula Festivala

Vraća se jedan od najšarmantnijih festivala na našoj obali!

Glazbeni festival koji je prošle sezone završio sa sva tri rasprodana dana održat će se ovog ljeta od 06. do 08. kolovoza na već dobro poznatim lokacijama – bazenu hotela Brown Beach House i impresivnoj Kuli Kamerlengo u Trogiru

Ovogodišnje izdanje festivala donosi zaista zanimljiv i šarolik popis izvođača koji su mamac za provesti vikend u kolovozu u ovom gradiću koji je dio baštine UNESCO-a i jedna od najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

Organizatori su kao uvod u glavni program za ovo ljeto pripremili i off program na čijem repertoaru će se naći koncert Darko Rundek Kvarteta, hrvatska premijera monodrame “Vla – Vla -Vlajland” Ivana Lea Leme u kojoj nastupa Ecija Ojdanić, te Cabaret “Preko Veze” kazališta Moruzgva i Kerempuh s Anom Begić, Milom Elegović, Anom Maras Harmander i Lindom Begonja.

Glavni dio festivala održat će se u kolovozu, a svima omiljena regionalna senzacija The Frajle nastupit će 06. kolovoza na pool partyu za koji su prošle godine ulaznice planule čak mjesec dana prije održavanja.

Što se tiče glavne pozornice u Kuli Kamerlengo, ona će 07. kolovoza postati poprište rock i hip hop spektakla čiji su glavni akteri Goran Bare & Majke i Edo Maajka. Subota, 08. kolovoza rezervirana je za topli mediteranski pop zvuk uz novi rebrandirani CAMBI, Nenu Belana i njegove Fiumense.

Ulaznice su u prodaji preko sustava entrio.hr, a više informacija potražite na Facebook i Instagram stranici festivala.

Izvor: Jolie.hr

ZADNJE OBJAVE