16.4 C
Trogir
Ponedjeljak, 19 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI ŽUPANIJA Vozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica...

Vozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica Splita

Iz splitske gradske uprave obavještavaju kako će se u sklopu redovnog održavanja cesta od ponedjeljka 20.05. od osam sati pa sve do petka 24. svibnja 2019. do 20 sati obavljati radovi na sanaciji lokalnih oštećenja asfalta i niveliranja postojećih lijevano željeznih poklopaca u Ulici Domovinskog rata.

Obuhvat posla bit će na sjevernom prometnom traku ulaza u grad od raskrižja sa Sarajevskom ulicom do onog sa Solinskom cestom.

U ponedjeljak i utorak predviđeni su radovi u krajnjem sjevernom traku, u srijedu i četvrtak planira se sanacija srednjeg prometnog traka, a u petak krajnjeg lijevog. Zbog intenziteta prometa, za vrijeme izvođenja radova, uvijek će biti slobodna dva prometna traka za promet.

Nakon završetka radova na asfaltiranju, krenut će se s obnavljanjem postojeće horizontalne signalizacije, s time da će, naravno, i za vrijeme samih radova, biti postavljena privremena prometna signalizacija. Na kraju obavijesti, iz Banovine su zamolili vozače i sve sudionike u prometu za strpljenje zbog očekivanih gužvi na spomenutoj dionici.

ZADNJE OBJAVE

Na državnom prvenstvu u Zadru ekipe ŽOK Trogir 5. u maloj i mini odbojci

Najmlađi uzrasti hrvatske odbojke okupili su se ovog vikenda na najbrojnijem natjecanju u Zadru na prvenstvima za najmlađe kadetkinje i kadete do...

Pomoć slijepim i slabovidnim osobama na podcastu Maria Markovine

Trogiranin Mario Markovina nedavno je pokrenuo podcast pod nazivom Znanje i Kreativnost koji se bavi problematikom slijepih i slabovidnih

U SPOMEN – Ivan Pavković (1928 – 2020)

U bolja prostranstva otišao je pjesnik Ivan Pavković, rođen 1928. u Segetu Gornjem, autor četrdesetak knjiga stihova i aforizama Nedavno...

AUDIO: Deveto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

PP Trogir: Objavio fotografiju sa zračnom puškom pa ga potražila policija

Trogirski policajci su dovršili istraživanje nad dvojicom muškaraca koje su osumnjičili zbog prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.