37 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRVisoka škola Aspira organizira radionice za nezaposlene u Trogiru

Visoka škola Aspira organizira radionice za nezaposlene u Trogiru

Visoka škola Aspira u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvima do svijeta rada“, organizira radionice za pokretanje vlastitog poduzeća namijenjene nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Teme koje će se obraditi unutar svakog od ciklusa su: izrada financijskog plana, financijsko-ekonomsko poslovanje, EU fondovi, marketing i menadžment. Cilj radionica je potaknuti nezaposlene na samozapošljavanje te ojačati svijest i znanja o poduzetništvu. Radionice će održavati profesori Visoke škole Aspira s dugogodišnjim iskustvom rada kako u struci tako i u nastavi u navedenim područjima. 

Radionice će se održavati u gradskoj vijećnici grada Trogira (Trg Ivana Pavla II 1) s početkom utorak (29. listopada 2019) u 09:00 sati. Radionice su za sve sudionike besplatne, a obaveza sudionika je donijeti ili poslati potvrdu s HZZ-a o statusu nezaposlene osobe. 

Za više informacija i prijave posjetite web stranicu ili Facebook stranicu ASPIRE ili nas kontaktirajte na broj +385(21)383672 ili putem maila na petra.sinovcic@aspira.hr

 

ZADNJE OBJAVE