17.1 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVAVIDEO: Mladi trogirski kantautor Slaven Jurić predstavlja se publici novim singlom...

VIDEO: Mladi trogirski kantautor Slaven Jurić predstavlja se publici novim singlom ‘Osmijeh’

Slaven Jurić mladi trogirski kantautor predstavlja se publici novim singlom ‘Osmijeh’.

Ova moćna ljubavna balada kao stvorena je za opuštanje i maštarenje. A upravo iz jednog takvog maštarenja nastao je i spot,  koji će vam sasvim sigurno natjerati osmjeh na lice. ‘Osmijeh’ kakav definitivno niste očekivali!

‘Kako sam oduvijek prepun ludih i neobičnih ideja kod snimanja spotova, palo mi je na pamet da ovu modernu ljubavnu baladu pretvorim u kratki akcijsko-ljubavni film’, rekao je Slaven. Nije zato ni neobično da je spot premijerno prikazan na 50. godišnjicu prikazivanja filma o najpoznatijem paru ljubavnika i odmetnika ‘Bonnie & Clyde’. 

Redatelj spota je Tomislav Dugandžić iz Plutons Productiona, a za moderan  i radiofoničan zvuk pjesme zaslužan je Tomislav Franjo Šušak. Slaven Jurić kao i u svojim prethodnim singlovima potpisuje tekst i glazbu.

Ovaj mladi kantautor, glazbenik, bivši nogometaš i uspješan ugostitelj iz Trogira u glazbi je čitav život, a ovako ozbiljno, posljednjih šest godina.

 Do sada je izdao 5 singlova, a već dugi niz godina nastupa sa svojim bendom Free Solution po cijeloj našoj obali  i šire.

 ‘Često nastupam i sam s gitarom u stilu Ibrice Jusića, samo što ja nemam psa, a mačku mi glupo nositi na nastupe’, šali se mladi autor i dodaje: ”Osmijeh’ sam napisao nadahnut iskrenom ljubavi, nakon što sam osjetio nevjerojatnu energiju u zraku pjevajući svojoj sestri pjesmu za prvi ples na njenom vjenčanju. Odmah sam poželio i ja napisati pjesmu koju će netko nekome pjevati za prvi ples. I tako je nastao „Osmijeh“

{youtube}b1nsk7bs6e4{/youtube}

 

ZADNJE OBJAVE