17 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAValentinovo u Muzeju grada Trogira: radionice "Srce za tebe"

Valentinovo u Muzeju grada Trogira: radionice “Srce za tebe”

Na Valentinovo – u četvrtak, 14. veljače u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira u 9:00 i 16:00 sati održat će se jako zanimljive radionice “Srce za tebe”.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti muzejskoj pedagoginji Goranki Tomaš na mail  gogtomas@gmail.com te na kontakt brojeve: 881 406 (6) ili 099 6707159.

-Veljača je jedini ženski mjesec i kažu da je stvorena za ljubav.Koliko god se svi mi, u manjoj ili većoj mjeri, bavili ljubavlju, ona ostaje nedokučiva i tajanstvena. Ne postoji razumno objašnjenje zašto nekoga zavolimo ili kako ga prestanemo voljeti. Svi znamo da postoje ljubavi razne – male i velike, bratske, prijateljske, roditeljske i tako unedogled. Imam za primjetiti i kako svi poklanjamo i težimo dobru u božićno vrijeme; u prosincu najviše razmišljamo o dobročinstvima i ljubavi… Vođena ovim mislima nekako osjećam da je stiglo vrijeme u kojem ćemo se početi baviti dobročinstvom npr. u veljači. Ovoga puta polaznici muzejskih radionica izrađivat će papirnata srca za sebe, ali i ne samo za sebe… Naše ćemo radove tijekom radionice podijeliti slučajnim prolaznicima koji se u tom trenutku nađu, a gdje drugdje nego na sjeverna Vrata o’ grada. Učinit ćemo to kako bismo građanima izmamili osmijeh i kako bi ljubav što češće bila prisutna u životima svih nas! A ti dragi čitatelju, ako budeš imao vremena nađi se tu negdje i možda ti jedno drago dijete uljepša dan! Ljubav nema određeno mjesto i vrijeme, može biti prisutna uvijek i svugdje za svakoga, a ne samo za bližnjega, kazala je Goranka Tomaš. 

 

 

 

 

 

ZADNJE OBJAVE