26 C
Trogir
NaslovnicaSPORTUspjeh veterana MVRK Kairos na ”Svjetskom Ožujskom kupu rukometnih veterana”

Uspjeh veterana MVRK Kairos na ”Svjetskom Ožujskom kupu rukometnih veterana”

Veterani MVRK Kairos (+35) su osvojili drugo mjesto na trećem po redu ”Svjetskom Ožujskom kupu rukometnih veterana” koji se  prošlog vikenda igrao u Omišu.

Veterani (+42) osvojili su 6. mjesto ostavivši srce na terenu. Nažalost zbog ozljeda neki igrači iz obje dvije kategorije nisu mogli sudjelovati na turniru. 

Inače, ovaj Svjetski kup rukometnih veterana, koji je u Omišu okupio 750 igračica i igrača iz cijeloga svijeta u narednim bi godinama trebao prerasti i u neslužbeno svjetsko veteransko prvenstvo.

Podsjećamo kako trogirski rukometni veterani i veteranke organiziraju 2. Međunarodni veteranski memorijalni rukometni turnir ‘ Vinko i Ivo  Kandija’ koji će se održati u Trogiru 17. i 18. svibnja.

Turnir, na kojem je prijavljeno 17 ekipa, igra se u Sportskoj dvorani Vinko Kandija, a svečano otvaranje je 17. svibnja u 14 sati kada organizatori za svih priređuju veliko iznenađenje. 

Za vrijeme trajanja turnira ispred dvorane će biti organiziran prigodni program uz pjesmu, iće i piće, poručuju organizatori  i dodaju kako svim ekipama koje dođu dan uoči turnira poklanjaju jednodnevni izlet brodom .

Ujedno pozivaju sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa da dođu u što većem broju.

 Foto: MVRK Kairos

{gallery}veterani09{/gallery}

ZADNJE OBJAVE