12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaSPORTAUDIO Uskoro suradnja između NK Trogir 1912 i HNK Hajduk

AUDIO Uskoro suradnja između NK Trogir 1912 i HNK Hajduk

Kad rezimiramo prošlu godinu, moramo istaknuti da je bila prepuna zanimljivih sportskih događanja, kako na državnoj tako i na lokalnoj razini. Osvrt na prošlu i planovi za ovu godinu bili su središnja tema razgovora s predsjednikom NK Trogir 1912 Mariom Juranovićem

Djeca koja su svojevremeno trenirala u NK Trogir 1912 zbog određenih problema prešla su u susjedne klubove, no predanim radom napravilo se sve da se vrate što je dosad učinilo njih oko 90 posto.

“Prezadovoljni smo kako smo završili prošlu sportsku godinu. Nakon uređenja igrališta na Batariji, broj djece se u školi nogometa popeo na 210. Isto tako, prošlu sezonu kompletna omladinska škola ušla je u Ligu od Zadra do Župe Dubrovačke. Mlađi pioniri trenutno zauzimaju 2., a stariji 5. mjesto. Sve kategorije su među prvih pet momčadi i s tim smo jako zadovoljni. Što se tiče seniorske momčadi, prvi dio prvenstva zauzeli smo 3. mjesto i u najužoj smo borbi za ulazak u 1. Županijsku ligu. Napravit ćemo sve da već ove godine uđemo u rang više jer Grad Trogir to zaslužuje”, kazao je Mario Juranović.

Ekskluziva / Uskoro suradnja između NK Trogir 1912 i HNK Hajduk

“Održali smo nedavno sastanak s upravom Hajduka na Poljudu, a cilj nam je ostvarenje suradnje s Hajdukom. Hajduk je u ovom dijelu Dalmacije nositelj kvalitete. Oni će nam pomoći u edukaciji trenera, dva puta godišnje bit će u Trogiru kamp Hajduka. Također, naša djeca će odlaziti na njihove utakmice na Poljudu i istrčati s igračima na teren. Nadamo se da ćemo ubrzo potpisati ugovor s Hajdukom vezano za nabrojeno”, dodao je Juranović.

Poslušajte emisiju u cijelosti …

{mp3}juranovic{/mp3}

 

ZADNJE OBJAVE