19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRSumnjiči se za tešku krađu u Slatinama

Sumnjiči se za tešku krađu u Slatinama

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, prijetnja, oštećenje tuđe stvari i dvije krađe. 

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježena je osam prometnih nesreća od kojih šest s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene. 

Izdvojeno:

Razbojništvo u Splitu 

Jučer oko 17,30 sati u prostorije prodavaonice u ulici Ispod ure u Splitu ušao je nepoznati muškarac i uz prijetnju pištolja uposlenici otuđio razni nakit. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 12 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Sumnjiči se  za tešku krađu 

Policijski službenici policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je 2. veljače u mjestu Slatine provalio u garažu odakle je otuđio razni ribolovni pribor koji je  kod njega pronađen i vraćen vlasniku. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Informacija   

Jučer tijekom jutra na makarskom području u ugostiteljskom objektu na predjelu Vrata Biokova muškarac koji je kod sebe imao vatreno oružje prijetio je da će sebe ozlijedit.  Nakon što je osoba koja ga poznaje od njega uzela navedeno oružje udaljio se. Policijski službenici su pronašli osobu u ugostiteljskom objektu u mjestu Tučepi. Utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, a kod njega je pronađena i oduzeta jedna ručna bomba bez upaljača. Doveden je u službene prostorije policije, te se provodi kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je obavljen očevid.

 

ZADNJE OBJAVE