37 C
Trogir
NaslovnicaSPORTUNDERGROUND BLACK GYM DONIO MEDALJE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA U GRAPPLINGU

UNDERGROUND BLACK GYM DONIO MEDALJE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA U GRAPPLINGU

Prošle subote, 25.02.2017.g. u Zagrebu je održano 9. po redu Državno prvenstvo u grapplingu za juniore i seniore. 

Nastupili su svi najjači klubovi i natjecatelji iz cijele Hrvatske. Underground Black Gym je nastupio sa šest svojih natjecatelja: Ivan Vukman, Marino Strize, Ante Botić, Marko Đirlić, Edi Dučić i Luka Modrić

Rezultat koji su ostvarili su: 3. mjesto u seniorskoj – 77 kg kategoriji (Ivan Vukman) i 2. mjesto u juniorskoj kategoriji – 84 kg (Ante Botić).  

Konkurencija je bila ogromna, kvaliteta boraca bila je na jednom vrhunskom nivou te su zbilja nijanse i splet okolnosti odlučivale o pobjednicima. Tako su npr. Marko Đirlić i Luka Modrić ostali bez medalja – izgubili su borbe za 3. mjesto ponajviše zbog umora i manjka koncentracije, Ante Boti je u finalu izgubio sa rezultatom samo 2:0 od daleko iskusnijeg borca. 

Trener Ante Barada kaže kako je iznimno zadovoljan sa postignutim rezultatom jer je ovo prvenstvo pokazalo na kojem su nivou borci iz Underground Black Gym-a. Iako postoje malo više od godine dana i borili su se sa klubovima i borcima koji odlaze na ovakve turnire već godinama ostvarivali su pobjede i vrlo tijesne poraze te su se na kraju vratili i sa dvije medalje. 

Također navodi kako ovo nije najjači natjecateljski sastav i da im sad preostaje priprema za MMA državno prvenstvo na kojem planiraju izaći i sa 15-ak boraca i borkinja te i tu pokušati ostvariti dobar rezultat. 

{gallery}gym{/gallery}

ZADNJE OBJAVE