26 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAUlaznice za koncert "TO JE MOJA ZEMLJA" od subote u prodaji

Ulaznice za koncert “TO JE MOJA ZEMLJA” od subote u prodaji

Veliki koncertni spektakl u čast hrvatske glazbe “To je moja zemlja” održat će se 09. lipnja na Gradskom stadionu Poljud s početkom u 20 sati. 

Uz dosad objavljenu zavidnu listu ponajvećih imena hrvatske glazbe organizatori su nam otkrili kako će koncert otvoriti muški pjevački zbor “Splitski liječnici pjevači” koji ove godine obilježavaju 30 godina svog uspješnog kulturnog djelovanja. 

Podsjećamo, na koncertu će nastupiti  ponajbolji izvođači hrvatske glazbe sa skladbama koje su  ostavile trajni trag u našoj zabavnoj glazbi:

Tereza Kesovija, Jasna Zlokić, Mladen Grdović, Zlatko Pejaković, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Krunoslav Kićo Slabinac, Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Tony Cetinski, Ranko Boban, Mladen Bodalec (Prljavo kazalište), Klapa Maslina, Luciano Luci Capurso (Dubrovački trubaduri), Rajko Dujmić (Novi Fosili) i Đani Maršan.

Sve izvođače pratiti će orkestar Josipa Cvitanovića, a najboljem voditeljskom timu kojeg čine Oliver Mlakar i Mirna Berend pridružit će se i Mariola Milardović Perić.

 Koncert je humanitarnog karaktera, budući će se iz prihoda donirati sredstva za kupnju laparaskopskog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju a uz suglasnost KBC-a Split.

Organizatori nam najavljuju i kako sve posjetitelje ovog koncerta očekuje neviđeno grandiozna pozornica i produkcija za čije postavljanje su pripreme već u tijeku.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna a mogu se kupiti online putem sustava croatia-tickets.com i eventim.hr, te na svim prodajnim mjestima Eventima (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnice, Atlas Airtours, Autotrans, Dallas Music Shop, Aquarius).

Od subote, 11. svibnja ,ulaznice možete kupiti i u TC Joker (Tommy)  i  Meterize (Tommy) svaki dan od 9-14 te od 17 do 20 sati.  

Zlatni pokrovitelji koncerta su Građa d.d. i Optika Anda a zlatni donator koncerta trgovački lanac Tommy.

 

 

ZADNJE OBJAVE