17.3 C
Trogir
Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAPOKAŽITE SRCE “Vjeruj i djeluj” ove srijede u Centralu

POKAŽITE SRCE “Vjeruj i djeluj” ove srijede u Centralu

Od Jole do Zorice Kondže, svi pjevaju za kupovinu “ReWalk” pomagala za hodanje

Ulaznice po cijeni od 70 kn možete osigurati direktno putem službene Facebook stranice Vjeruj i djeluj ili na ulazu u klub Central na dan koncerta 

Splitski Central domaćin je humanitarnog koncerta koji će se održati ove srijede s početkom u 20 sati. Koncert na kojem će nastupiti brojna poznata glazbena imena poput Jole, Zorice Kondže, Gorana Karana, grupa Dalmatino i Mjesni odbor, Alena Nižetića, Petra Dragojevića, Igora Cukrova i mnogih drugih; dio je šire humanitarne akcije naziva Vjeruj i djeluj u organizaciji Andrije Lipanovića i njegovog osobnog asistenta Gorana Barčota Butle.

– Drago mi je da je Central ugostio ovaj događaj na kojem nastupaju zaista zavidna imena naše estrade. Cilj je prikupiti financijskih sredstava za kupovinu “ReWalk” pomagala za hodanje, ne samo za mene nego i druge korisnike. Ukupno moramo prikupiti milijun kuna što nije mal iznos, ali bit ćemo ustrajni. Bude li potrebno, cijelu akciju ćemo produžiti nekoliko mjeseci – kazao je Lipanović.

Kao što smo već pisali, Andrija je 39-godišnjak koji je prije pet godina ostao prikovan za invalidska kolica nakon nesreće. Ozlijedio se radeći na građevini i život mu se u tren okrenuo. Akcija Vjeruj i djeluj pokrenuta je s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za kupovinu ‘ReWalk‘ pomagala za hodanje, kako za Andriju tako i za druge korisnike. Ulaznice po cijeni od 70 kn možete osigurati direktno putem službene Facebook stranice Vjeruj i djeluj ili na ulazu u klub Central na dan koncerta. Vrata kluba otvaraju se u srijedu u 20 sati, a zabava će potrajati do ponoći. 

Izvor: Dalmacija Danas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZADNJE OBJAVE