13 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAUključite se svojim prijedlozima u provođenje policijske akcije

Uključite se svojim prijedlozima u provođenje policijske akcije

 

Uključite se u akciju i dostavite policiji svoje prijedloge lokacija na kojima će se vršiti nadzor brzine kretanja vozila. 

Sukladno aktivnostima organizacije TISPOL (mreža prometnih policija država Europske unije, osnovana s ciljem podizanja razine sigurnosti svih sudionika u prometu, odnosno smanjenja broja poginulih i ozlijeđenih osoba na prometnicama zemalja Europske unije), dana 3. travnja 2019. (srijeda) od 0-24 sata na prometnicama PU splitsko-dalmatinske provoditi će se ciljana preventivno-represivna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Kako svojim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, te kako bi izbjegli moguće sankcije, savjetuje se vozačima da poštuju ograničenja brzine, odnosno da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na kolnicima.

Ukoliko želite, možete se uključiti u provođenje ove akcije, i to na način da policiji dostavite svoje prijedloge o lokacijama na području PU splitsko-dalmatinske, na kojima bi se prema Vašem mišljenju trebao obavljati nadzor brzine, nakon čega će policijski službenici donijeti odluku o lokacijama na kojima će se provoditi akcija.

 Svoje prijedloge dostavite najkasnije do 30. ožujka 2019. na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr 

 

ZADNJE OBJAVE