20 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRUdruga TOMS: Nastavak financiranja institucionalne podrške

Udruga TOMS: Nastavak financiranja institucionalne podrške

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Udruga tjelesnih invalida TOMS potpisali su 1. siječnja ove godine Ugovor o financiranju institucionalne podrške za treću i posljednju godinu provedbe.

U programskom području “Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom (19_4_OSI)” Nacionalna zaklada će isplatiti Udruzi sredstva predviđena u privremenom Financijskom planu za 2022. godinu u iznosu do 262.030,00 kuna za treću godinu provedbe s rokom izvršenja do 31. prosinca 2022. godine.

Institucionalna potpora Udruzi pruža materijalnu sigurnost s obzirom da pokriva troškove koji ne predstavljaju izravne troškove vezane uz provođenje projekata. Iz sredstava institucionalne potpore moguće je financirati režijske troškove, troškove edukacije djelatnika i članova, udio u plaćama i sl.

Zahvaljujući institucionalnoj potpori Udruga razvija organizacijske i financijske kapacitete što rezultira sve većim brojem projekata koje Udruga provodi te boljim umrežavanjem s domaćim i međunarodnim srodnim organizacijama.

ZADNJE OBJAVE