18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAU Vinišću održana biciklistička utrka

U Vinišću održana biciklistička utrka

4. Kolo zimske lige Dalmacije održano je u Vinišću u organizaciji BK Kairos Trogir… pod nazivom „Uhvati Kairosa“.

Kairosi su se i ovaj put potrudili da sve prođe u najboljem redu od osiguranja staze do kasnijeg druženja uz ručak i dodjele nagrada najboljim na utrci. 

Hvala udruzi Viola koja se je potrudila pripremit kolače i počastiti bicikliste. Veliko Hvala HGSS-u koji je i ovaj put izašao u susret sa dva tima i bio na raspolaganju- spasili su troje natjecatelja koji su im najzahvalniji, Quad Adventure i Damiru koji su doprinijeli sigurnosti staze, našem umjetniku Vilimu Halbarthu koji je omogućio da se nagrade najmlađi, najstariji i najbrži natjecatelj sa dubokim reljefom Kairosa, Općini Marina i Turističkoj zajednici Grada Trogira.

Na stazi od 27km i usponom od teških 900m sudjelovalo je 123 natjecatelja. Kairosi koji su sudjelovali u utrci : Marin Radić, Dragan Nevistić, Marko Barać, Jorgen Hubrechtas, Mario Matulović i Zoran Perić koji je uz trku uspio odradit i roštilj.. postigli su super rezultate a posebno se izdvojio Jorgen H. Koji je stazu odvozio u vremenu 01:13:07 čime je bio 1. u kategoriji i 3. ukupno. Svi ostali Kairosi trudili su se da sve prođe u najboljem redu što im je i uspjelo a dio toga fotoaparatom je uspio zabilježiti i Ivan Dujić-Duja!

{gallery}biciklvinisce2017{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE