26 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRU Trogiru otvoren trgovački centar MARISA

U Trogiru otvoren trgovački centar MARISA

Danas u 9 sati otvoren je novi trgovački centar MARISA na adresi Kardinala Alojzija Stepinca 112 u Trogiru. Centar su otvorili unuci investitora tvrtke Megalit d.o.o uz pomoć gradonačelnika grada Trogira Ante Bilića, a blagoslov je dao Don Dražen Balić. 

Konačno smo ga dočekali. Nakon godina planiranja i višemjesečnih intenzivnih radova, uspona i padova, došao je i tu je pred nama, jedan i jedinstveni T.C. MARISA, zaključak je vlasnika centra.

Ovo dugoočekivano otvorenje prvog Trgovačkog Centra u Trogiru, gradu pod zaštitom Unesco-a, zasigurno će privući mnoge zaljubljenike u šoping.  Jedan od najvećih razloga je i njegova površina od pozamašnih 21000 m2 od kojih samo parkingu pripada 7300m2 (dvije podzemne etaže sa čak 237 parkirnih mjesta). T.C. Marisa se sastoji od  ukupno 6 etaža (2 kata parkirališta, prizemlja kao i tri nadzemne etaže koje su podijeljene na 31 poslovni prostor).

Sloganom „Shopping u srcu Trogira„ investitor je htio poručiti kako prati ritam srca svakog kupca, svakog posjetitelja ali sa naglaskom na vrijednost i važnost lokacije – prelijepog grada Trogira. 

Uprava ovog jedinstvenog trgovačkog centra, već najavljuje polivalentnost te osiguran višenamjenski prostor za radionice, prezentacije i predavanja te izložbeni prostor u kojem će svatko tko ima dobru ideju, dobiti značajno mjesto.  

Logotip  T.C. MARISA je sastavljen od nadaleko poznate trogirske čipke koja izgledom podsjeća na leptira. Baš taj moment T.C. MARISA je zadržao kao vrhunac suživota i odrastanja sa svojim zakupcima i posjetiteljima.  „Leptir koji iz gusjenice polako raste, napreduje i na kraju izraste u prelijepog leptira“.

Ova milijunska investicija jedinstvena je u Hrvatskoj i rezultat kontinuiranih uspjeha koje vlasnik ostvaruje na tržištu građevinskih proizvoda te težnji za inovacijama i daljnjim rastom. 

Osnovna težnja i namjena ovog Trgovačkog centra je postati mjesto okupljanja, pojedinaca i obitelji, domaćih i stranih gostiju te poslovnih ljudi koji će u ugodnom, suvremenom i klimatiziranom ambijentu, sklapati poslove, ići u šoping ili ostvarivati svoje želje. 

Zakupci poslovnih prostora koji od danas sa svojom vrhunskom ponudom stoje na raspolaganju su: PLODINE, GHETALDUS OPTIKA, FARMACIA FAMILY, CAFFE BAR POTO, REFFIL TONER SHOP, PAPIRNICA KARTOLINA, TOP MODA, BUTIK RENATA, EURO STORE, KIK, LU, LEO STORE SPORT & MODA, FOCUS Day & Night Club, IGRAONICA, MAXBET, IN MOBILE, ACCESORIES i IPANEMA.

Poslovni prostori koji će biti spremni do kraja srpnja su: CCC, VIVO ZDRAVA HRANA i BUBAMARA.

Poslovni prostori koji će biti spremni do sredine kolovoza su: MALI MAGAZIN, DRESS CODE, STIL 2 BEAUTY SALON, SILVER FOR YOU, INVICTUS FITNESS i MILUBO RESTORAN & BAR.

Foto:IRM
{gallery}marisa{/gallery}

ZADNJE OBJAVE