19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRU karting kronometru AK Trogir zauzeo 1. mjesto u regionalnom prvenstvu Hrvatske-Regija...

U karting kronometru AK Trogir zauzeo 1. mjesto u regionalnom prvenstvu Hrvatske-Regija jugDodjela završnih priznanja regionalnog Prvenstva Hrvatske -Regija jug za 2021. godinu održana je 20. ožujka u hotelu Villa Neretva u Metkoviću .

Marko Trlin ostvario je 3. mjesto klase A6 na brdskim utrkama u prošlogodišnjoj sezoni, Alen Kapusta 3. mjesto generalnog poretka i 2. mjesto klase 1 u ocjensko spretnosnim vožnjama, dok je u disciplini karting kronometar Tino Barada ostvario 3. mjesto ukupnog poretka i 2. mjesto klase 4, a Josip Hrabar 1. mjesto klase 5.

U poretku klubova u karting kronometru AK Trogir je zauzeo 1. mjesto, a tome su doprinijeli, u klasi 1 (od 6 do 9 godina) Mia Barada, Ivan Trlin i Marija Babić, u klasi 4 Tino Barada i Nikola Rožić, u klasi 5 Josip Hrabar, Ante Bratim i Marin Sunara.

“Nakon dodjele za Regiju jug, u iščekivanju smo dodjele za prvenstvo Hrvatske gdje je naš Robert Antunović ostvario 1. mjesto klase 3 i 3. mjesto grupe 1 na kružnim utrkama što mu je donijelo kategorizaciju Hrvatskog olimpijskog odbora, kategorija 4, vrsni sportaš Hrvatske.”

Trogirani već sljedeće nedjelje nastupaju na svom prvom ovogodišnjem natjecanju, Nagrada grada Zadra 2022. u organizaciji AK RTZ Zadar, koje će se održati na parkingu sportskog centra Višnjik. Natjecanje se boduje za regionalno prvenstvo Hrvatske -Regija jug u kronometru i karting kronometru, Otvoreno prvenstvo Grada Zadra te Promo fićo kup. 

U sklopu kronometar natjecanja za Trogir voze Marko Trlin, Marina Barada, Igor Matijaš i Nikola Karabatić, dok u karting kronometru u klasi 1 (od 6 do 9 godina) voze Mia Barada, Marino Trlin i Ivan Trlin (svi u kartinzima Comer 60), u klasi 3 (od 13 do 16 godina) Ante Bratim (Intrepid Rotax Max Junior) i u klasi 4 Nikola Rožić i Toni Cvijanović (oba u kartinzima Intrepid Rotax Max Senior) te Tino Barada (Briggs and Stratton 200). 

Službena lista prijava izlazi u srijedu, a očekuje se nešto više od 100 natjecatelja.

Izvor: AK Trogir

ZADNJE OBJAVE