7 C
Trogir
Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRU humanitarnoj akciji „VATROGASCI ZA KRISTINU“ prikupljeno sto tisuća kuna

U humanitarnoj akciji „VATROGASCI ZA KRISTINU“ prikupljeno sto tisuća kuna

U humanitarnoj akciji „VATROGASCI ZA KRISTINU“ koju je potaknulo DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO TROGIR kako bi pomoglo svojoj članici Kristini Katić kojoj je u travnju ove godine u potpunosti izgorio stan u povijesnoj jezgri prikupljeno je sto tisuća kuna od čega tri tisuće eura koju je donirala „Udruga prijateljstva gradova Trogira i Vaterstettena“ iz Njemačke. Predstavnik te udruge Michael Baier u utorak, 14. rujna Kristini je uručio ček s prikupljenim sredstvima i prigodne poklone.

  • Zahvaljujemo Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, Vatrogasnoj zajednici SDŽ, svim vatrogascima, tvrtkama, Gradu Trogiru i ljudima dobre volje. U akciji je ukupno prikupljeno 100 000,00 kn. Prikupljena sredstva utrošit će se za obnovu doma obitelji Katić, kazao je predsjednik DVD-a Trogir Tonći Barada.

Podsjetimo, 20. travnja u trogirskoj staroj gradskoj jezgri u večernjim satima izbio je veliki požar u krovišnom dijelu jednog stana stambene zgrade. Bio je toliko jak da se ubrzo proširio i na okolne stanove koji se nalaze u potkrovlju. Jedan od njih je u vlasništvu Kristinine peteročlane obitelji.

Fotogalerija: PG

ZADNJE OBJAVE