9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAU humanitarnoj akciji „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 4.600,00 kuna

U humanitarnoj akciji „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 4.600,00 kuna

U subotu je u Slatinama  održana treća po redu humanitarna akcija „Pjat pun jubavi i zdravja“ u organizaciji OŠ Slatine. 

Trčalo se, igrali su se graničari, vukao se konop, nosila jaja u žlici,  na štandu su se prodavale prigodne slastice i proizvodi učeničke zadruge „Prizidnica”, a potom je održana i sveta misa u župnoj crkvi Uznesenja BDM. 

Unatoč lošem vremenu,  organizatori s radošću ističu kako su prikupili preko 4.600,00 kuna  za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci.

-Zahvaljujemo svima  koji su donacijama i sudjelovanjem u programu pomogli da se prikupi ova svota novca kojom ćemo omogućiti da 38 djece tijekom cijele godine ima kvalitetne obroke. 

Hvala na aktivnom sudjelovanju DVD Slatine, svim roditeljima, učenicima OŠ Slatine, ravnateljici škole Željki Ninčević, djelatnicima Gradskog radija Trogir, volonterki Marijinih obroka Antoniji Bradašić, dragim gostima, učiteljima, voditeljima., poručili su organizatori. 

Podsjećamo kako je cilj ovog projekta prikupiti novčane donacije za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci čija je vizija da svako dijete primi dnevni obrok na mjestu svog obrazovanja. 

Ostali ciljevi su uživanje na svježem zraku, obiteljsko druženje i rekreacija. 

Sam projekt osmislili su učenici osmog razreda 2016. godine i realizirali ga uz vodstvo vjeroučiteljice Slavenke Barade. 

Ove godine nositeljice projekta bile su vjeroučiteljica Gordana Kelava te kao i dosad ravnateljica škole  Željka Ninčević,  pedagoginja Nataša Trebotić i knjižničarka Tea Radić.  

Foto: Facebook stranica Pjat pun jubavi i zdravja 

{gallery}pjat5{/gallery}

ZADNJE OBJAVE