14.8 C
Trogir
Srijeda, 28 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI ŽUPANIJA U humanitarnoj akciji „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 4.600,00 kuna

U humanitarnoj akciji „Pjat pun jubavi i zdravja“ prikupljeno 4.600,00 kuna

U subotu je u Slatinama  održana treća po redu humanitarna akcija „Pjat pun jubavi i zdravja“ u organizaciji OŠ Slatine. 

Trčalo se, igrali su se graničari, vukao se konop, nosila jaja u žlici,  na štandu su se prodavale prigodne slastice i proizvodi učeničke zadruge „Prizidnica”, a potom je održana i sveta misa u župnoj crkvi Uznesenja BDM. 

Unatoč lošem vremenu,  organizatori s radošću ističu kako su prikupili preko 4.600,00 kuna  za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci.

-Zahvaljujemo svima  koji su donacijama i sudjelovanjem u programu pomogli da se prikupi ova svota novca kojom ćemo omogućiti da 38 djece tijekom cijele godine ima kvalitetne obroke. 

Hvala na aktivnom sudjelovanju DVD Slatine, svim roditeljima, učenicima OŠ Slatine, ravnateljici škole Željki Ninčević, djelatnicima Gradskog radija Trogir, volonterki Marijinih obroka Antoniji Bradašić, dragim gostima, učiteljima, voditeljima., poručili su organizatori. 

Podsjećamo kako je cilj ovog projekta prikupiti novčane donacije za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci čija je vizija da svako dijete primi dnevni obrok na mjestu svog obrazovanja. 

Ostali ciljevi su uživanje na svježem zraku, obiteljsko druženje i rekreacija. 

Sam projekt osmislili su učenici osmog razreda 2016. godine i realizirali ga uz vodstvo vjeroučiteljice Slavenke Barade. 

Ove godine nositeljice projekta bile su vjeroučiteljica Gordana Kelava te kao i dosad ravnateljica škole  Željka Ninčević,  pedagoginja Nataša Trebotić i knjižničarka Tea Radić.  

Foto: Facebook stranica Pjat pun jubavi i zdravja 

{gallery}pjat5{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

Potpisivanje sporazuma o suradnji u projektu Plastic Smart Cities

Sporazum između izvršne direktorice Udruge Sunce Split, Gabrijele Medunić-Orlić i trogirskog gradonačelnika Ante Bilića o suradnji u projektu Plastic Smart Cities bit...

„I TEBE SE PITA“: Travarica izglasala projekte

Mještani Travarice su, na tribini i elektronskim putem, izglasali da se sljedeći projekti uvrste u proračun za 2021.:- Uređenje streetworkout parka -...

Coce za života snimio pjesmu “Odnija me život” koja u radijske etere dolazi na dan obljetnice njegove smrti

Premda trogirski slavuj Vinko Coce nije s nama već dugih 7 godina, u srcima je i mislima mnogih, a njegove pjesme i...

Restaurirana SENZACIJA MEĐU GREDAMA postala dio stalnog postava Muzeja grada Trogira!

Mađar u Trogiru kupio palaču, pa među gredama otkrio senzacionalno blago!; SENZACIJA U TROGIRU: Mađar kupio palaču i pri adaptaciji među stropnim gredama...

Stožer civilne zaštite Općine Okrug: Zbog lošije epidemiološke slike dolazi do novih, strožih mjera

Sjednica Stožera civilne zaštite Općine Okrug održana je 22. listopada u atriju nove zgrade dječjeg vrtića u Okrugu Gornjem