6 C
Trogir
Četvrtak, 21 ožujka, 2024
NaslovnicaOstaloZABAVATROGIRSKI KANTI ZAPLOVILI BESPUĆIMA LJUBAVI U POSEBNOJ GAJETI

TROGIRSKI KANTI ZAPLOVILI BESPUĆIMA LJUBAVI U POSEBNOJ GAJETI

Ljubav je nepresušna inspiracija, a upravo je ona nadahnuće i Trogirskim Kantima za novu pjesmu i spot “SVITLO MOJE LJUBAVI”

Trogirske Kante publika najviše poznaje po izvođenju veselih dalmatinskih pjesama. Tako su s pjesmom “GRINTAVA” 2017. osvojili 1. nagradu publike na festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima. Tu je i pjesma “UZ DOBRU SPIZU, KLAPU I VINO”, no pokazali su da im i “ozbiljnije” teme odlično leže te su pjesmama “ZADNJI OPROŠTAJ” i “ŽIVIT ĆE NAŠA PISMA” dodali i “SVITLO MOJE LJUBAVi“.

„Kako je lipo biti zaljubljen! Od ljubavi sve počinje. Ljubav je inspiracija koja osvaja“, pojašnjava Sveto Kustura, član Trogirskih kanti, čime se nadahnuo za glazbu i stihove. Rezultat njegove suradnje s producentom Leom Škarom je romantična pjesma uronjena u prepoznatljiv dalmatinski sentiment.

  • Dragi prijatelji, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti našu novu pismu “Svitlo moje ljubavi” u izdanju diskografske kuće “Scardona”! Poslušajte, pogledajte, lajkajte, dilite i komentirajte, poručili su Trogirski kanti.

Foto: Trogirski kanti

ZADNJE OBJAVE