15 C
Trogir
Nedjelja, 19 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRTROGIRSKE ODBOJKAŠICE NA TRONU DALMACIJE U UZRASTIMA U11 I U13

TROGIRSKE ODBOJKAŠICE NA TRONU DALMACIJE U UZRASTIMA U11 I U13

Subota je bila u znaku najmlađih kadetkinja U13. Sudjelovalo je 16 ekipa, podijeljenih u 4 grupe. Cure ŽOK-a Trogir su pobijedile u svojoj grupi ekipe Vodica, Zadra i Brda. U četvrtfinalu protivnik im je bila odlična ekipa Župe Dubrovačke. Na susrete se osvrnula prof. Sandra Baturina, trenerica:

  • Kod četvrtfinalne utakmice pritisak je bio veći jer pobjeda osigurava prolaz na DP. Kako se najbolji poznaju kad je najteže, tako su naše cure pokazale koliko su dobre pobijedivši 2:1. Polufinale smo odigrale smireno bez pritiska te 2:0 pobijedile ŽOK Dubrovnik. U finalu nam je protivnik bila ekipa Splita. Pobjeda Trogira od 2:1 govori više od riječi.

ZLATNE CURE DALMACIJE U13 SU:

LARA MATIJAŠIĆ, LEA ŽIŽAK, JOSIPA BILIĆ, ROZA FRANA, MARINELA PRALIJA, JOSIPA ĐIRLIĆ, FRANKA ŠIMIĆ, ANI BOŽAN, LUCE BIOČIĆ, MAGDALENA ODAK, ANĐELA RINČIĆ i LUCIJA VUKMAN.

Treneri: Tomislav Vojnić i Sandra Baturina.

Nedjelja je bila u znaku najmlađih kadetkinja U11. Sudjelovalo je 12 ekipa podijeljenih u 4 grupe.

  • Pobjedom nad Klisom 3:0, Dubrovnikom 2:1, kao prvak grupe u četvrtfinalu protivnik nam je bio Sinj i njega smo pobijedili 3:0. Polufinale smo igrali sa Župom Dubrovačkom, naše najmlađe su i tu ostvarile maksimalni učinak pobijedivši 3:0. Finale ponovno igramo s domaćom ekipom Brda iz Splita. Njihov teren, njihova publika. Međutim, naše cure nije ništa pokolebalo. U odličnoj utakmici prvi set je otišao na našu stranu, drugi naše cure dobro igraju, ali protivnice pružaju odličan otpor. Rezultat od 9:14 u korist Brda naše cure završavaju pobjedom 15:14. Naša ekipa je jako disciplinirana i fokusirana samo na igru i trenera, što ih je i dovelo do zlata u izuzetno jakoj konkurenciji. Jučer i prekjučer je lijepo bilo biti Trogiranin u Splitu, zaključila je Baturina.

ŠAMPIONKE U11 SU:

MAGDALENA ODAK, MARTA KROLO, MARIJETA MIŠE, DORA MIŠE, KLARA VRBAT, SARA OMRČEN, LORNA ROŽIĆ, PETRA JAJIĆ, MAGDALENA JUREŠKIN, NIKOL ŽUVAN, GRACIJA BILOTA, NIKOL UGRINA, MARIJA DABELIĆ, LUCIJA RADIĆ, MARTA KNEZ i ANA MATIJAŠ.

Treneri: Sandra Baturina i Tomislav Vojnić.

Cure ŽOK-a Trogir očekuju posebne pripreme za DP u Zadru krajem ožujka.

ZADNJE OBJAVE