23 C
Trogir
NaslovnicaSPORTTrogirske gimnazijalke opet najbolje odbojkašice u Dalmaciji

Trogirske gimnazijalke opet najbolje odbojkašice u Dalmaciji

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kada su osvojile 1. mjesto na poluzavršnom natjecanju (područje dalmatinskih županija) učenice trogirske gimnazije SŠ Ivana Lucića- Trogir koje djeluju pri školskom sportskom klubu „GIMEKO“ nakon osvajanja županijskog naslova za najbolju odbojkašku ekipu gdje su pobijedile u konkurenciji školskih ekipa iz SD županije osvojile su i ove godine  naslov najbolje ekipe na poluzavršnom natjecanju (područje Dalmacije) gdje su iza sebe ostavile ekipe iz Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije, te su time ostvarile  plasman na državno natjecanje koje će se odvijati u travnju u Poreču.

Osim učenicama najiskrenije čestitke upućujemo i voditeljicama Željki Bakotin,prof.,  te  Sandri Baturini, prof. kojesu vodile ekipu na natjecanjima, te im želimo puno sreće na državnom natjecanju.

Po riječima ravnatelja mr.sc. Jakše Geićauskoro možemo očekivati  objavu  još niza pohvalnih  rezultata sa županijskih natjecanja učenika iz matematike, kemije, biologije, njemačkog i španjolskog jezika i dr. nastavnih predmeta gdje su naši učenici uz vodstvo njihovih mentora dokazali da naša trogirska gimnazija kvalitativno ne zaostaje za etabliranim splitskim gimnazijama.To je svakako i poziv budućim osmašima s trogirsko-kaštelanskog područja da se ne bi trebali previše premišljati pri odabiru srednje škole.

 

ZADNJE OBJAVE