17.1 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaSPORTTrogirska plivačica Antonia Buličić na prijemu kod gradonačelnika

Trogirska plivačica Antonia Buličić na prijemu kod gradonačelnika

Osamnaestogodišnju plivačicu Antoniu Buličić, koja konstantno niže uspjehe na plivačkim maratonima, u petak su primili gradonačelnik Ante Bilić i njegov zamjenik Viktor Novak.

-Antoniji želimo puno uspjeha u daljnjem radu i da se plasira na Olimpijske igre gdje će predstaviti naš grad u pravom svjetlu. Podržavat ćemo je i nadalje, kao i sve sportaše u našem gradu, kazali su prilikom prijema gradonačelnik i njegov zamjenik te Antoniji uručili zahvalnicu i prigodni poklon.

Ona je istaknula važnu ulogu trenera Slavena Šitića i roditelja koji je bezrezervno podržavaju u ostvarenju njezinih sportskih ciljeva.

Podsjetimo, Antonia je članica Kluba daljinskog plivanja Split, a u ovoj plivačkoj sezoni osvojila je brojne uspjehe između kojih izdvajamo: državna prvakinja na 3,5,10 i 16 km, ukupna pobjednica Cro Cupa za 2019. godinu, osvojila je broncu na Otvorenom prvenstvu Španjolske, postavila je tri rekorda staze ( Vis 2.2 km, Vranjic 3.2 km, Podstrana 7.5 km) ,  treća je na međunarodnom maratonu Faros .  

{gallery}antoniauspjeh{/gallery}

ZADNJE OBJAVE