18 C
Trogir
Utorak, 2 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTTrogirska plivačica Antonia Buličić na prijemu kod gradonačelnika

Trogirska plivačica Antonia Buličić na prijemu kod gradonačelnika

Osamnaestogodišnju plivačicu Antoniu Buličić, koja konstantno niže uspjehe na plivačkim maratonima, u petak su primili gradonačelnik Ante Bilić i njegov zamjenik Viktor Novak.

-Antoniji želimo puno uspjeha u daljnjem radu i da se plasira na Olimpijske igre gdje će predstaviti naš grad u pravom svjetlu. Podržavat ćemo je i nadalje, kao i sve sportaše u našem gradu, kazali su prilikom prijema gradonačelnik i njegov zamjenik te Antoniji uručili zahvalnicu i prigodni poklon.

Ona je istaknula važnu ulogu trenera Slavena Šitića i roditelja koji je bezrezervno podržavaju u ostvarenju njezinih sportskih ciljeva.

Podsjetimo, Antonia je članica Kluba daljinskog plivanja Split, a u ovoj plivačkoj sezoni osvojila je brojne uspjehe između kojih izdvajamo: državna prvakinja na 3,5,10 i 16 km, ukupna pobjednica Cro Cupa za 2019. godinu, osvojila je broncu na Otvorenom prvenstvu Španjolske, postavila je tri rekorda staze ( Vis 2.2 km, Vranjic 3.2 km, Podstrana 7.5 km) ,  treća je na međunarodnom maratonu Faros .  

{gallery}antoniauspjeh{/gallery}

ZADNJE OBJAVE