16.8 C
Trogir
Utorak, 19 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogirom upravljaju maškare: „U grad dovodimo investitore iz Kine i Turske“

Trogirom upravljaju maškare: „U grad dovodimo investitore iz Kine i Turske“

Gradonačelnik Ante Bilić u četvrtak  je ključeve Grada predao maškarama.

Preuzevši vladavinu članovi Karnevalske udruge Rašpin Jute objavili su program upravljanja Trogirom i naglasili kako u grad dovode investitore iz Kine i Turske. 

Zamjenici gradonačelnika Antoanetta i Fritz  Garagnin- Fanfogna posebno će se zalagati za ostvarenje tih ciljeva. 

Kineski predstavnici, supružnici Daj-Dam i Dam-Daj, nazočili su primopredaji i obećali kako će grad Trogir zahvaljujući njima potpuno zablistati. 

Građanima neće nedostajati ni ptičjega mlijeka, kazali su. Izgradit će podzemni tunel i tako spojit sve kvartove u gradu. Most kopno-otok Čiovo i grad pod zemljom sa svim sadržajima, od metroa do bazena, bit će gotovi u roku od tri mjeseca.

-Grad ostavljamo u dobrim rukama i sad ćemo se malo odmoriti, a neka maškare upravljaju gradom. Vidim da imaju bogate investitore iz Kine i Turske pa kad to realiziraju Trogir će biti najbogatiji grad u Europi, rekao je dosadašnji gradonačelnik Ante Bilić.  

Novi predstavnici Gradske uprave građanima će biti dostupni u parku Garagnin- Fanfogna, a u svoj ljetnikovac na Pantanu pozvali su i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović . 

Zbog ušteda u gradskom proračunu reorganizirati će Gradsku upravu i ukinuti postojeće odjele, i kako kažu, bit će fešte i plesa. 

Dodaju kako je pokojni Vale bio i ostao gradonačelnik Trogira za vrijeme njihove vladavine .

Meštar o’ maškara Tonći Barada pozvao je sve ljubitelje poklada 10. veljače na Dječji karneval, a dan poslije se organizira već tradicionalni Trogirski karneval s temom „Trogirski konali i fošali“ 

 Foto: ZK

{gallery}maskare5{/gallery}

 

             

ZADNJE OBJAVE