19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTROGIR OUTDOOR FESTIVAL

TROGIR OUTDOOR FESTIVAL

Trogir, Unesco-ov biser, osim bogate kulturne i povijesne baštine obuhvaća i prekrasan otok Čiovo s bujnom vegetacijom, predivnim plažama i zaljevima. Čiovo je idealno mjesto za provođenje sportskih aktivnosti na otvorenom, a jedinstvena vizura povijesnog Trogira se savršeno nadovezuje na otok. Preko 70 km staza koje su idealne za šetnju, biciklizam i trčanje u prirodi neodoljiv su izazov za sve ljubitelje rekreacije na otvorenom.

Trogir je zbog svojih prirodnih predispozicija i zbog uspješnosti Trogir Outdoor Festivala koji se već tradicionalno održava u mjesecu svibnju prepoznat kao savršena outdoor sportska destinacija. Ove godine nas očekuje četvrto izdanje Trogir Outdoor Festivala na kojem će se 22.05. održati natjecanje u triatlonu kao dio Hrvatske triatlon lige, u sljedećim natjecateljskim disciplinama: sprint triatlon, supersprint triatlon i akvatlon.

Vikend nakon triatlona rezerviran je za trail utrku koja će se održati  28.05. na otoku Čiovu s tri dužinske kategorije. Staze su različite duljine i zahtjevnosti te su prilagođene profesionalnim sportašima, ali i rekreativcima. Prijave za trail utrke su još uvijek otvorene, možete ih izvršiti putem web stranice www.stotinka.hr!

Trogir Outdoor Festival svake godine postaje sve popularniji. Prethodnih godina je na Festivalu sudjelovalo mnogo sportaša i rekreativaca, te i ove godine očekujemo veliki odaziv među natjecateljima i posjetiteljima, ali i medijski interes.

Foto: Turistička zajednica grada Trogira 

ZADNJE OBJAVE