23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir HUB: Prijavite se na besplatne radionice i napravite prvi korak u...

Trogir HUB: Prijavite se na besplatne radionice i napravite prvi korak u smjeru osobnog razvoja

Nedavno otvoreni Trogir HUB u kojem se provode inovativno edukativni programi za osobe mlađe od 25 godina i osobe s invaliditetom, otvorio je prijave za četiri besplatne radionice na kojima će zainteresirani imati priliku usvojiti i razviti osobne vještine i znanja.

Za radionice osobnog razvoja mogu se prijaviti sve osobe mlađe od 25 godina te osobe s invaliditetom, a polaznici će imati priliku naučiti tehnike samoosnaživanja i samosvjesnosti uz boravak na otvorenom. Ova radionica idealna je i za one koji žele razviti vještine snalaženja i liderskih sposobnosti.

Na radionicama profesionalne orijentacije i karijernog savjetovanja koje su namijenjene mlađima od 25 godina, zainteresirani će imati priliku u razgovoru sa stručnjacima definirati osobne želje i interese te naučiti kako steći relevantne vještine važne za tržište u kojem žele djelovati, ali i koje zanimanje najbolje odgovara njihovom profilu. Obje radionice održavaju se online.

Na još jednoj online radionici psihosocijalnog savjetovanja za mlađe od 25 godina, polaznici će u razgovoru sa stručnim savjetnikom otkriti što ih motivira te što bi željeli postati u životu.

Ciklus besplatnih radionica koristan je svim polaznicima u kontekstu profesionalnog i osobnog razvoja. Mladi i osobe s invaliditetom često imaju nedoumice oko životnih odabira i ciljeva, a iz Trogir HUB-a poručuju da se vesele što će kroz zabavne i poučne aktivnosti pomoći svojim sugrađanima.

Radionice održavaju stručnjaci iskustvenog učenja iz organizacije Outward Bound Croatia, a svi zainteresirani polaznici koji su dio Urbane aglomeracije Split mogu se prijaviti na email adresu info.trogireu@gmail.com ili fizičkim dolaskom na adresu Gradska vrata 2.

Za više informacija o ostalim radionicama posjetite Facebook stranicu Trogir HUB (4)Trogir HUB | Facebook

ZADNJE OBJAVE