14 C
Trogir
Nedjelja, 19 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir HUB: Prijavite se na besplatne gaming, dizajn i informatičke radionice

Trogir HUB: Prijavite se na besplatne gaming, dizajn i informatičke radionice

Trogir HUB nastavlja s edukativnim radionicama za osobe do 25 godina i osobe s invaliditetom. Trenutno su u tijeku prijave za gaming radionice i radionice informatičke pismenosti, program obrazovanja za ECDL operatera te programe vezane uz web dizajn.

  • Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ciklus raznih informatičkih radionica i nauče korisne vještine koje će im zasigurno pomoći u daljnjem obrazovanju, ali i karijeri. Ovo je jedinstvena prilika i siguran sam da svatko može pronaći idealnu radionicu za sebe, kazao je voditelj Trogir HUB-a, Vicenco Stojan.

Zbog velikog broja informatičkih radionica, projektom je financirana i nabavka petnaest računala, a nakon završetka određenih radionica polaznici će dobiti i certifikat.

Točan datum početka informatičkih radionica bit će naknadno objavljen, a broj mjesta je ograničen. Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem emaila na info.trogireu@gmail.com ili osobnim dolaskom na adresu Gradska vrata 2. Više informacija mogu pronaći i na službenoj Facebook i Instagram stranici Trogir HUB-a.

Trogir HUB centralno je mjesto okupljanja Trogirana u kojem se provode inovativno – edukativni programi za mlađe od 25 godina i osobe s invaliditetom. Sve aktivnosti dio su projekta „Grad Trogir – inovativno – edukacijski centar društvene inkluzije Urbane aglomeracije Split“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2,427.658,80 kuna, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Partneri na projektu su Udruga tjelesnih invalida TOMS i Pučko otvoreno učilište u Trogiru.

ZADNJE OBJAVE