24.1 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir holding nabavio novu čistilicu

Trogir holding nabavio novu čistilicu

Vozni park Trogir holdinga od ovog tjedna bogatiji je za još jednu čistilicu, vrijednu 1.250.000,00 kuna.

U četvrtak je na trogirskoj rivi obavljena prezentacija kojoj su nazočili predstavnici tvrtke Trogir holding, gradonačelnik Ante Bilić koji je predsjednik Skupštine Trogir holdinga te predstavnici dobavljača, firme O-K-TEH. 

Radi se o stroju čija je neto nosivost veća od 5 tona, a kapacitet spremnika je 4 kubna metra. Stroj ima visoko kipanje, opremljena je visokotlačnom cijevi s mlaznicama, mobilnim usisnim crijevom, stražnjom kamerom, visokotlačnim peračem. 

-S ovom čistilicom smo obogatili naš vozni park i s obzirom na to da želimo raditi u cilju poboljšanja kvalitete komunalne usluge, smatram da će građani biti iznimno zadovoljni kvalitetom novonabavljene čistilice, kazao je predsjednik Uprave Trogir holdinga Božidar Miše. 

– Ovo je samo početak tehnološke obnove, naime vozni park Trogir holdinga je star preko 15 godina i potreban je iskorak. S ovom čistilicom ćemo u narednom periodu imati ljepši,  čišći i uredniji grad, a u cilju nam je nastaviti raditi u smjeru poboljšanja svih ostalih  segmenata komunalnog održavanje u gradu, kazao je gradonačelnik Ante Bilić. 

{gallery}okteh{/gallery}

ZADNJE OBJAVE