13 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir holding nabavio novu čistilicu

Trogir holding nabavio novu čistilicu

Vozni park Trogir holdinga od ovog tjedna bogatiji je za još jednu čistilicu, vrijednu 1.250.000,00 kuna.

U četvrtak je na trogirskoj rivi obavljena prezentacija kojoj su nazočili predstavnici tvrtke Trogir holding, gradonačelnik Ante Bilić koji je predsjednik Skupštine Trogir holdinga te predstavnici dobavljača, firme O-K-TEH. 

Radi se o stroju čija je neto nosivost veća od 5 tona, a kapacitet spremnika je 4 kubna metra. Stroj ima visoko kipanje, opremljena je visokotlačnom cijevi s mlaznicama, mobilnim usisnim crijevom, stražnjom kamerom, visokotlačnim peračem. 

-S ovom čistilicom smo obogatili naš vozni park i s obzirom na to da želimo raditi u cilju poboljšanja kvalitete komunalne usluge, smatram da će građani biti iznimno zadovoljni kvalitetom novonabavljene čistilice, kazao je predsjednik Uprave Trogir holdinga Božidar Miše. 

– Ovo je samo početak tehnološke obnove, naime vozni park Trogir holdinga je star preko 15 godina i potreban je iskorak. S ovom čistilicom ćemo u narednom periodu imati ljepši,  čišći i uredniji grad, a u cilju nam je nastaviti raditi u smjeru poboljšanja svih ostalih  segmenata komunalnog održavanje u gradu, kazao je gradonačelnik Ante Bilić. 

{gallery}okteh{/gallery}

ZADNJE OBJAVE