18 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRTONI DIVKOVIĆ NAJVATROGASAC GRADA TROGIRA ZA 2023.

TONI DIVKOVIĆ NAJVATROGASAC GRADA TROGIRA ZA 2023.

U sklopu Stivanje, trogirski gradonačelnik Ante Bilić i njegov zamjenik Viktor Novak uručili su Zahvalnicu i prigodni poklon najboljem vatrogascu grada Trogira za 2023. Tonu Divkoviću. Simboličnu Zahvalnicu primio je njegov sinčić Karlo koji želi krenuti tatinim stopama. Prijemu su nazočili i zapovjednik DVD-a Trogir Marko Vidović, predsjednik DVD-a Trogir Tonći Barada i zapovjednik JVP-a Trogir Marin Buble. Čelni ljudi trogirskog vatrogastva zahvalili su se Gradu Trogiru na konstantnoj potpori kao i na održavanju tradicije ove nagrade koja vatrogascima predstavlja priznanje za njihov rad i dodatni poticaj.

  • Na poziv starijih prijatelja iz kvarta koji su bili vatrogasci, odlučio sam se priključiti DVD-u Trogir. Kasnije sam se jednostavno zaljubio u taj poziv. Najteže su tehničke intervencije spašavanja osoba. Ova nagrada mi puno znači jer sam je dobio na prijedlog kolega koji su mi prijatelji, ali i obitelj. Kad primite priznanje svog grada, to je zaista lijepa uspomena i drago mi je što sam to doživio, kazao je najvatrogasac Toni Divković.
  • Povodom Dana grada već tradicionalno organiziramo prijem za najvatrogasca. Veseli me što je nagrađen Toni, član DVD-a Trogir koji, unatoč tome što je profesionalni pomorac, svaki trenutak kada je u mogućnosti dobrovoljno posveti vatrogascima. Neka njegov primjer bude poticaj drugima jer znamo koliko je važno vatrogastvo, pogotovo ono dobrovoljno, kad su veliki požari u pitanju, kazao je trogirski gradonačelnik Ante Bilić.

AL

Fotogalerija: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE