26 C
Trogir
Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRTOMS TROGIR: Besplatna informativno-edukacijska predavanja za nezaposlene

TOMS TROGIR: Besplatna informativno-edukacijska predavanja za nezaposlene

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“, sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Osnovni cilj projekta je unaprjeđivanje održivosti, utjecaja i učinkovitosti lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije, kao i unaprjeđivanje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina.

Aktivnosti projekta nastoje povećati zapošljivost, potaknuti razvoj novih, kvalitetnih radnih mjesta kroz poticanje (samo)zapošljavanja, poduzetništva i društvenog poduzetništva. U sklopu projektnih aktivnosti, provode se informativno-edukacijska predavanja koja su osmišljena s ciljem jačanja svijesti o važnosti aktivnog pristupa obrazovanju, zapošljavanju i samozapošljavanju te povezivanja i suradnje dionika na tržištu rada. Predavanja su namijenjena nezaposlenima koji žele saznati nešto više o poduzetništvu i mogućnostima pokretanja vlastitog posla, ali i steći motivaciju za aktiviranje i ulazak u svijet rada.

Predavanje će se održati u četvrtak, 07. studenoga 2019. u 11:30 u prostoru Udruge tjelesnih invalida TOMS na adresi Ribarska 7., Trogir. Predavanje organizira nositelj projekta, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, u suradnji s Udrugom tjelesnih invalida TOMS.

Predavanje je namijenjeno nezaposlenim osobama, besplatno za sve sudionike, a potrebno je donijeti potvrdu s HZZ-a o statusu nezaposlene osobe.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite:

e-mail ivana.mitar25@gmail.com

Tel: 021/881-324

 

ZADNJE OBJAVE