17.1 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaKULTURATijekom srpnja u Muzeju grada Trogira brojna događanja: projekcija filma, izložba, koncert...

Tijekom srpnja u Muzeju grada Trogira brojna događanja: projekcija filma, izložba, koncert…

47. trogirsko ljeto je otvoreno – cijeli je grad pozornica, a Muzej grada Trogira u srpnju će nakratko postati i kino! No, krenimo redom… koja vas sve zanimljiva događanja očekuju do kraja srpnja u Muzeju grada Trogira, saznajte u nastavku:

U atriju Muzeja grada Trogira u tijeku je prodajna izložba slika “U čiovskom akvatoriju” Ane Bošković Freund . Ukoliko još niste možete je razgledati do 17. srpnja. 

U srijedu, 12. srpnja  u 21:00 sat u dvorištu Muzeja grada Trogira održat će se projekcija filma Eduarda Galića “Trogirske impresije”. Ovo događanje u okviru Trogirskog ljeta, Združeni artisti Trogir organizirali su u sjećanje na trogirskog tenora težaka Nikšu Bilića – Panta. Vjerujemo da ćete u prekrasnom ambijentu muzejskog dvorišta uistinu uživati u ovom filmu iz 1970. godine.

17. srpnja u 21:00 sat dvorište Muzeja grada Trogira ugostit će Vokalni ansambl Frottola i književnika Duška Geića koji će pod naslovom “Glazba salona trogirskih palača” predstaviti skladbe renesanse i ranog baroka.

Druga izložba u srpnju otvorit će se 20. srpnja. Atrij Muzeja grada Trogira ugostit će atraktivne slike umjetnice Trix van Hoof.

Otvaranje izložbe održat će se u 21:00 sat. Detaljnije informacije o izložbi donosimo uskoro!

 

ZADNJE OBJAVE