37 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTerapijsko jahanje UTI TOMS Trogir: "Životinje trebaju pomoć svih nas"

Terapijsko jahanje UTI TOMS Trogir: “Životinje trebaju pomoć svih nas”

Terapijsko jahanje UTI TOMS TROGIR brine o preko 20 domaćih životinja koje svakodnevno pomažu djeci, a sada je red da mi njima pokažemo zahvalnost i pomognemo im.

Pet konja,tri magarca, dvije afričke mini koze, četiri minnesota praščića i velik broj sitnih životinja pružaju potporu djeci s teškoćama u razvoju i invaliditetom. Zima je odavno zakucala na vrata imanja u Blizni Donjoj gdje su one smještene, a to znači da se slama i ostala hrana brzo troše.

– Kobila Dama, ljepotica s prve slike, uskoro očekuje ždrijebe i željeli bismo se pobrinuti da ono stigne u štalu punu sijena kako bi u dobrim uvjetima izraslo u konja za terapijsko jahanje. Ako želite biti dio ove lijepe priče, molimo vas da pomognete donacijom sijena ili uplatom na račun Udruge. Ukoliko niste u mogućnosti pomoći donacijom, lijepo Vas molimo da podijelite objavu kako bi stigla do što većeg broja ljudi. Broj žiro računa: HR5324070001100582245. Poziv na broj: upišite dan, mjesec i godinu/(primjer 26112020) ili svoj OIB Model: 00 Opis plaćanja: terapijsko jahanje. Dama i njezini životinjski prijatelji vam unaprijed zahvaljuju, baš kao i sva djeca koja uživaju u društvu ove vesele ekipe, poručili su iz Udruge TOMS.

Izvor: Udruga TOMS

ZADNJE OBJAVE