7 C
Trogir
Četvrtak, 20 siječnja, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAStand up komedija u izvedbi Studija Smijeha po prvi puta u Trogiru!

Stand up komedija u izvedbi Studija Smijeha po prvi puta u Trogiru!

Ove subote Studio Smijeha po prvi puta stiže u Trogir i to sa svojom splitskom postavom.

 Šestero odličnih komičara nasmijat će vas do suza 13. siječnja, u zgradi Kneževa dvora s početkom u 20:30 sati.

Studio Smijeha Split u ove se dvije godine toliko razvio da sada broji čak šest rezident komičara. Stand up komedija na našim prostorima, u zadnjih deset godina, razvila se u zabavnu formu za kojom vapi cijela Hrvatska. Studio Smijeha u toj istoj formi postavio se kao brand velike kvalitete i jedini kolektiv za razvijanje stand up komedije u nas. 

Kakve baze su vam pripremili pogledajte na odličnoj splitskoj stand up noći!

Nastupaju: Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Vanja Dobrijević i Ivo Musulin, dok voditeljsku palicu preuzima Josip Škiljo.

 Podržite stvaranje stand up scene i u Trogiru i nasmijite se iskrenom humoru s kojim se svatko može poistovjetiti.

 Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. 

Ulaznice su u pretprodaji u Turističkoj zajednici grada Trogira ili na dan predstave na ulazu.

 Studio Smijeha Split:

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Stand-upom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Vanja Dobrijević,novopečeni komičar u vodama stand-upa i hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.

Ivo Musulin, pjevač, idealist i biciklistički entuzijast. Ipak, ništa od toga. Nažalost samo profesor povijesti i engleskog koji svoje dane u školi olakšava smišljanjem kreativnih načina kako nasmijati ljude… a zatim ih testira na učenicima. Ako oko ičega entuzijastičan onda je to Football Manager, gdje ga, za razliku od učenika, igrači slušaju, ali još i više voli sam trčati za loptom… Opet laž! Samo voli gledati kako drugi trče za loptom dok on sjedi u fotelji i ruga se.

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

 

ZADNJE OBJAVE