23 C
Trogir
NaslovnicaSPORTEkipa MNK Kalac pobjednik 13. Memorijalnog malonogometnog turnira Pere Brešan-Jeva

Ekipa MNK Kalac pobjednik 13. Memorijalnog malonogometnog turnira Pere Brešan-Jeva

Završnica trinaestog po redu Memorijalnog malonogometnog turnira Pere Brešan-Jeva održana je 7. siječnja u prepunoj dvorani Vinko Kandija.

Na glavnom dijelu turnira sudjelovalo je šesnaest momčadi iz Trogira i okolice. U finalu su igrale ekipe MNK Kalac i MNK Croatia Blizna gdje je ekipa Kalca nadigrala protivnike i slavila rezultatom 3:2. 

Za treće mjesto borile su se ekipe KN Torcida Trogir i MNK Okruk, a rezultatom 7:7 u regularnom vremenu te nakon penala 3:2 pobjedu je odnijela Torcida Trogir.

Najbolji igrač je Antonio Repić iz ekipe Torcide Trogir, a najbolji vratar je Josip Neveščanin iz ekipe Kalca.

Igrao se i revijalni veteranski turnir, na kojem su sudjelovale 4 ekipe: Veterani Trogir, Veterani Seget, Veterani Okrug i Veterani Marina. Pobjedu su odnijeli Veterani Segeta nadigravši ekipu Marine rezultatom 2:1.

Nije izostao ni navijački dio  na kojem su sudjelovale ekipe iz podružnica čitave Dalmacije, a pobjednik tog dijela je Torcida Šibenik.

Na kraju turnira najboljima su podijeljeni pehari, a uručili su im ih gradonačelnik Ante Bilić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Trogira Dubravko Škokić, dugogodišnji trener i igrač Petar Geić, prvi predsjednik Kluba navijača Torcida Trogir Tomislav Poljičanin Prki te predsjednik KN Torcide Trogir Ivan Brkan i tajnik Mate Šoda. 

Na kraju lijepa gesta organizatora Torcide Trogir koji su sav prikupljeni novac od ulaznica, čija je cijena iznosila simboličnih 10 kuna, odlučili donirati u humanitarne svrhe, a najmlađima su podijelili i nogometne lopte.

Svaka ulaznica bila je ujedno i lutrija te su najsretniji gledatelji kući otišli s bogatim nagradama.

Predsjednik Torcide Trogir Ivan Brkan zahvalio je glavnom pokrovitelju Gradu Trogiru koji svih trinaest godina prepoznaje važnost ovog turnira  čiji je cilj promicati mali nogomet i sport općenito. Zahvalu je uputio Općinama Okrugu i Segetu na ukazanoj podršci te svim ostalim sponzorima koji su im pripomogli u realizaciji turnira.

Foto: KN Torcida Trogir 

{gallery}nogomet3{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE