28 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRSLIKARSKO-VINSKA RADIONICA ODUŠEVILA POZNATE POSJETITELJE: U TROGIRU NOVI HIT - SVI BI...

SLIKARSKO-VINSKA RADIONICA ODUŠEVILA POZNATE POSJETITELJE: U TROGIRU NOVI HIT – SVI BI HTJELI KIST I PIT!

Ljubitelji umjetnosti i dobrih vina ovog su vikenda odabrali Trogir kao najpoželjniju destinaciju uživajući u novom programu pod nazivom “Kist & Pit”.

Da je lako sljubiti umjetnost i dobru kapljicu već je dobro poznata činjenica, međutim ovog se vikenda to pokazalo iznova potvrđenim u programu koji je novi – trogirski hit!

Radionica u organizaciji Likovne Udruge Trogir i vodstvom Magdalene Kudelik i Dajane Dvornik ovog je vikenda oduševila posjetitelje koji su u Gradskoj loži mogli slikati motiv dobro poznate Kule Kamerlengo i uživati u vinima vinarije Škaulj.

Tako su se među poznatim licima našli gradonačelnik Trogira Ante Bilić, Gorana Milaković – finalistica ovogodišnjeg showa Masterchef, Vedrana Ilić – dobro poznato influencersko lice, Antonio Franić – organizator KulaKula festivala te Anamarija Asanović dizajnerica koja je za ovaj program i dizajnirala pregače u kojima su posjetitelji slikali.

Dok su odrasli uživali u odličnim vinima, Anamarijina kćer – malena Zorka pokazala se kao najkreativnija u grupi i izazvala osmijehe na licima uzvanika.

Program će se održavati svakog vikenda u Trogiru na atraktivnim gradskim lokacijama Lože, parka Malarija i skrivenih gradskih trgova i uličica, a prijave su moguće putem maila udruge: luttrogir5@gmail.com

U gradu vlada izniman interes za ovaj program a sve je to najava za bogatu kulturnu, glazbenu i gastro sezonu u kojoj Trogirane očekuje i Babarol street food festival kao i jubilarno peto izdanje KulaKula festivala.

Nema sumnje, Trogir ili kako ga zovu “grad sretnog trenutka” trenutno živi punim plućima te ga zaista vrijedi posjetiti!

Foto: Franko Kelam

ZADNJE OBJAVE