24 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAS Obonjana najavili prve izvođače za nadolazeću sezonu

S Obonjana najavili prve izvođače za nadolazeću sezonu

Najpoznatiji otok zabave u ovom dijelu Europe – OBONJAN, u svojem trećem izdanju dovodi iznimno zanimljiv postav DJ izvođača. Vrhunsku zabavu za sve posjetitelje koji će imati sreću boraviti na ovom jedinstvenom otoku, ove godine će osigurati plejada renomiranih međunarodnih zvijezda, ali i jakih domaćih DJ imena.

Predvodnik ovogodišnjih glazbenih događanja na Otoku je Gilles Peterson, jedan od najutjecajnijih klupskih i radio DJ-a. Riječ je o kreatoru acid jazza, BBC Radio One Worldwide showa koji je nadaleko poznat kao platforma koja glazbenoj sceni predstavlja niz novih glazbenih stvaralaca. Poznat je i kao jedan od osnivača Izdavačke kuće Acid Jazz, a navedeni termin je u vrlo kratkom roku postao sinonim za glazbeni žanr, koji se vrlo brzo i uspješno proširio svijetom. Peterson je jedan od izvođača koji je pomaknuo granice jazza. Točan termin nastupa kultnog performera biti će objavljen naknadno.

Ovogodišnju sezonu u prvom line up-u predvodi Crazy P, sjajni engleski house disco kolektiv koji će nastupati na Obonjanu od 4. do 6. srpnja.  Underground disco s primjesom blještavog pop zvuka krasi ove zanimljive izvođače koji stvaraju plesnu glazbu za sve ukuse. Tri dana kasnije nastupaju Fina Records – Simon Morell, zatim slijede PBR Streetgang u periodu od 11. do 13. srpnja. Od 9. do 16. Goste Obonjana zabavljat će R&S Records – Andy Whittaker. Poslije Whittakera Obonjan će “zapaliti” prvi domaći DJ. Riječ je o Iliji Rudmanu, poznatom hrvatskom DJ-u,producentu, i jednom od vodećih performera underground disko scene kod nas tijekom posljednjih gotovo dvadeset godina.

U narednim tjednima, sve do početka rujna slijede nastupi MAXXI Soundsystem (8. – 10. Kolovoz), Triple Cooked (8. – 12. Kolovoz), Wolf Music & Medlar (5., 16., i 17.kolovoz), KOOL Clap (kontinuirani nastupi od 13. Kolovoza do 4. rujna) te Socrates Bar (od 28. Kolovoza do 4. rujna).

Obonjan polako postaje globalno prepoznata destinacija za zabavu. Ovogodišnji line up najvaljuje iznimnu kvalitetu ponude elektronske glazbe što dokazuje i dolazak respektabilnih imena, kako etabliranih, tako i iznimno talentiranih čiji globalni uspjeh tek predstoji. Organizatori ističu kako će ovosezonska događanja na Otoku garantirati još bolji i uzbudljiviji provod i zabavu za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Otok Obonjan jedan je od jedinstvenih strateških turističkih projekata za domaći turizam. Globalno prepoznat, jedan je od integratora stvaranja promocije grada Šibenika i cijele županije, ali i cjelokupnog domaćeg turizma. Ulaganjem preko dva milijuna kuna godišnje u promociju otoka, svrstava se u jednog od vodećih subjekata međunarodne promocije grada Šibenika i turizma te regije.

 

 

ZADNJE OBJAVE