17 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJARibafish došao do kraja prve etape projekta RokOtok: "Obišao sam 17 otoka...

Ribafish došao do kraja prve etape projekta RokOtok: “Obišao sam 17 otoka i upoznao stotine predivnih ljudi”

Prva etapa njegove pustolovine, kojom želi povezati svih 50 naseljenih otoka je završila, a maraton planira završiti u tri godine.

Posljednje dionica bila je Drvenik Veli-Čiovo duga malo više od pet kilometra.Domagoj Jakopović Ribafish u utorak je plivanjem spojio 17 naseljenih Hrvatskih otoka. Prva etapa njegove pustolovine, kojom želi povezati svih 50 naseljenih, je završila, a maraton planira završiti u tri godine.

“Evo, 17 otoka sam obišao, preplivali smo više od stotinu kilometara i sprijateljili se sa stotinama predivnih ljudi. Sretan sam što smo na ovom putovanju upoznali 1500 klinaca koji su dobili svoje poklone, a mislim da će ih na Čiovu biti još 200-300 večeras. Vidimo se i u srpnju iduće godine”, izjavio je Ribafish. 

Posljednje dionica bila je Drvenik Veli-Čiovo duga malo više od pet kilometra, koju je s Domagojem otplivala trogirska plivačica Antonia Buličić. 

Projekt RokOtok, kako ga je nazvao, posvetio je svom preminulom sinu Roku s kojim je želio obići sve otoke. Nakon završene prve etape plivanja, program će nastaviti na kopnu.

Plivanjem želi povezati sve naseljene otoke te pritom djecu i njihove roditelje podsjećati na važnost druženja u prirodi i povremeni bijeg od ekrana koji nas okružuju.

Izvor: Dnevnik.hr

Foto: Visit OKrug

 

ZADNJE OBJAVE