9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAPozivni natječaj za dodjelu Nagrada Općine Okrug u 2019. godini

Pozivni natječaj za dodjelu Nagrada Općine Okrug u 2019. godini

Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Općine Okrug u 2019. godini. 

Pravo na podnošenje prijedloga imaju: građani, poduzeća i druge pravne osobe te mjesni odbori.

Nagrada Općine Okrug dodjeljuje se za najviše zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u Općini Okrug, i to kao nagrada za životno djelo;godišnja nagrada i kolektivna  nagrada.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u oblasti gospodarskog ili društvenog života od posebnog značaj za Općinu Okrug.

Prijedlog za dodjelu nagrade Općine Okrug dostavlja se u pisanom obliku  s obrazloženjem, a u privitku treba priložiti isprave kojima se dokazuju navodi iz obrazloženja. Predlagatelj u prijedlogu mora naznačiti za koju nagradu daje prijedlog , te pismenu suglasnost predloženika da bude kandidat za nagradu.

 U jednoj godini može se dodijeliti najviše dvije nagrade za životno djelo, pet godišnjih i tri kolektivne nagrade. Godišnja odnosno kolektivna nagrada Općine Okrug ne može se dodijeliti istoj osobi odnosno kolektivu prije isteka roka od deset godina od prethodne dodjele.

Rok za dostavu prijedloga je 01. rujna 2019 godine.   

Prijedlozi se dostavljaju na adresu : Općina Okrug , Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Bana Jelačića 17., 21 223 Okrug Gornji u  zatvorenoj omotnici s naznakom „Za nagradu Općine“ – Ne otvaraj“.   

Za sve obavijesti zainteresirani se mogu javiti u Upravni odjel za lokalnu i opću  upravu, prostorno uređenje i društvene djelatnosti Općine Okrug na telefon 021 796 962 ili e-mail adresu: lokalna.samouprava@okrug.hr.

 

ZADNJE OBJAVE