21 C
Trogir
Subota, 23 listopada, 2021
NaslovnicaKULTURARadionice "MAŠTOSTABLO" u Muzeju grada Trogira

Radionice “MAŠTOSTABLO” u Muzeju grada Trogira

Jesen je i pravo je vrijeme za tematske, jesenske pedagoške radionice u Muzeju grada Trogira!

One će se, pod naslovom “Maštostablo” i pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš, odvijati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira u utorak, 9. 10. 2018. u 16:00 sati te u srijedu 10. 10. 2018. u 9:00 sati. Cijena radionice je 20,00 kuna, a sav materijal za rad je osiguran. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na tel. 881 406 (birati 6), mob. 099 670 7159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com.

“Stigla nam je jesen – godišnje doba puno boja, mirisa i okusa. Ravnodnevnica je odradila svoje, noći postaju duže, a dani kraći, pripremamo se za zimu, barem nekada jesmo – u ona vremena kada je svaka kuća spremala zimnicu i kada su ulice mirisale na svakom koraku… 

Grožđe se pobralo, vino se učinilo, sada čekamo masline… Svako godišnje doba nosi svoje radosti; jesen nosi boje i kolorizam jednom riječju toplinu. Ovo godišnje doba na prostorima srednje Dalmacije ipak, uglavnom ostaje zeleno. No, uvijek možemo maštati i sanjati o nekom narančastom, žutom, crvenom i smeđem stablu, onom jesenskom i veličanstvenom kojem priroda podari čitav spektar toplih tonova. Na predstojećim jesenskim radionicama u Muzeju grada Trogira slikat ćemo stablo i poigrati se s toplim, ali i hladnim bojama. Pridružite nam se, likovnost je zagarantirana!, poručuje voditeljica radionica Goranka Tomaš.

 

 

 

ZADNJE OBJAVE