31 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAPublika odlučila: Damir Kedžo s pjesmom "Srce mi umire za njom" u...

Publika odlučila: Damir Kedžo s pjesmom “Srce mi umire za njom” u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca veljače, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: “Ne postojim kad nisi tu” koju izvodi Jure Brkljača, “Ovaj grad” koju izvodi Mia, “Srce mi umire za njom” u izvedbi Damira Kedže, “The Dream” koju izvodi Roko i pjesmu “U tebi” koju izvodi Vanna.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Srce mi umire za njom“ koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

Vokalno najbolji do sad Damir Kedžo, osim tehnički zavidne interpretacije, dao je i posebnu emociju pjesmi “Srce mi umire za njom” u kojoj se svi možemo prepoznati. Pjesma je to čiju duboku emociju u Damirovom izvođenju možemo fizički osjetiti i koja baš nikog ne ostavlja  ravnodušnim.

{youtube}GVeZo1f_5qI{/youtube}

“Ovo je autobiografska pjesma. Prepoznao sam se u svakoj njenoj riječi.  Toliko mi znači da ni ne znam opisati, ali znam otpjevati. U svaki stih i svaku notu dao sam dio sebe  i presretan sam što je publika prepoznala i osjetila emociju.”

Brojem pregleda na YouTubeu i pozicijom pjesme na vrhovima top ljestvica publika je prepoznala i prigrlila ovu pjesmu za koju tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla.

 

ZADNJE OBJAVE