13.1 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica SPORT PŠK Srdela organizira 16. lignjolov u kaštelanskom zaljevu

PŠK Srdela organizira 16. lignjolov u kaštelanskom zaljevu

PŠK “Srdela” iz Kaštel Staroga u subotu, 5. listopada organizira LIGNJOLOV. Natjecanje je ekipno, ekipu mogu činiti od jednog do četiri člana, a kotizacija je 50 kuna po natjecatelju. Ulov predan na vagu zadržava organizator koji osigurava prigodne majice te večeru za sve natjecatelje.

U sklopu natjecanja organizirat će se propratni program: natjecanje u kuhanju brudeta (najbolja ekipa osvaja pršut sponzora TAVERNA TROGIR i veliku kuhaču), besplatna lutrija za natjecatelje, prigodne nagrade dobit će miss lignjolova, djeca natjecatelji te lovci najmanje i najveće lignje. Na more se kreće u 17:00 sati.

„Najuspješnija ekipa osvojit će vanbrodski motor TOHATSU firme DREAM YACHT CROATIA, drugoplasiranima ide klima uređaj AZURI (uz besplatnu ugradnju) poklon A.M.I.S. GRUPE, a trećeplasiranoj ekipi FISHFINDER poklon firme FISH & BOAT. Sve prve tri nagrade dobit će i poklon pakete firme DTD. Najveću i najmanju lignju nagrađuje FISH & BOAT. Nagradni fond lutrije, glavnu nagradu gumenjak 1, 6 metra GLS 160 TALAMEX GREEN LINE vrijednosti 3.400 kn poklanja firma PIXMA CENTAR TROGIR. Od ostalih nagrada izdvajamo jaceru, potopnu lampu, komplet štapova sa rolama, parangale, varalice itd. Zahvala ide svim ostalim sponzorima“, najavljuju iz PŠK “Srdela”.

Organizatori posebno zahvaljuju Gradu Kaštela i TZ Grada Kaštela na svesrdnoj podršci.

Sudjelovanje na natjecanju se može prijaviti zaključno s petkom, 4. listopada na mobitele 095/554 3822 ili 091/201 7688.

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....