19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPROLJETNI UPISI U TIJEKU – ALOHA MENTALNA ARITMETIKA I OVOG PROLJEĆA U...

PROLJETNI UPISI U TIJEKU – ALOHA MENTALNA ARITMETIKA I OVOG PROLJEĆA U TROGIRU

Požurite i predbilježite svoje dijete na vrijeme jer 02.03.2022. (srijeda) u 18.30 sati u prostoru autoškole Grant Promet bit će održana besplatna radionica za djecu. Program ALOHA mentalne aritmetike pomoći će Vašem djetetu da svlada tehniku računanja abakusom, poveća koncentraciju, procesuira informacije na drugačiji i brži način…

Ovaj inovativni način učenja povećat će  kapacitet memorije te će dijete osim poboljšanjih matematičkih sposobnosti, pohađanjem ALOHA programa izuzetno analitički i logički razmišljati, biti koncentriranije i imati veću pažnju.

Abakus – alat pomoću kojeg razvijamo određene vještine pokušavajući istovremeno pratiti o kojoj se matematičkoj vrijednosti radi izvodeći računske operacije. Izvođenjem numeričkih operacija u glavi uz pomoću vizualizacije abakusa istovremeno aktiviramo obje moždane polutke, te na taj način treniramo svoj mozak i činimo ga jačim.

  • Nakon svladane tehnike računanja abakusom, čijom se vizualizacijom postiže izvanredno brzo računanje i razvoj kognitivnih vještina, krećemo s pravim mozgalicama i dolazimo do glavnog dijela programa – mentalne aritmetike – rekli su nam iz ALOHE.

Kako računati, a stečeno znanje konstantno nadograđivati, također nas uči ALOHA program mentalne aritmetike.

  • Program, na zabavan i izazovan način uči polaznike kako uobičajene računske operacije rješavati što brže i učinkovitije – rekao nam je Nino Purić, voditelj Aloha tima.

ALOHA je otvorena za sve predškolce i školarce. U sklopu ALOHE djeluju dvije grupe: Tiny Tots za predškolski uzrast od navršene četvrte godine i Kids za školski uzrast do 12 godine, a nastavu vodi naša trenerica Karla Špika Brešan.

Svaki stupanj traje 4 mjeseca, odnosno 28 sati po 60 minuta (35 školskih sati), a održava se jednom tjedno po 2 sata.

  • U sklopu redovite nastave ALOHA treneri također provode kraće usmjeravanje svjesne pažnje tzv. mindfulness, kako bi djeca povećavanjem svoje emocionalne inteligencije bila spremnija na izazove koje donosi moderno doba – dodao je Purić.

Odlično pamćenje i povećano samopouzdanje što dovodi do boljeg općeg uspjeha u školi samo su još neki od razloga da 02.03.2022. u 18.30 sati Vaše dijete bude u prostoru autoškole Grant Promet (Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 18) na besplatnoj radionici za djecu, dok roditelji online prezentaciju mogu vidjeti na linku https://www.youtube.com/watch?v=ydxxytheJuo.

Ukoliko su Vam već danas potrebne dodatne informacije ili se želite predbilježiti za radionicu, ALOHA tim dostupan je na 098 848 028.

ZADNJE OBJAVE